ANNONS

Redo för plask

/

– I samarbete med Babyshop –

Igår gick jag förbi Babyshop som har en butik i Sturegallerian och kikade på kläder till barnen för semestern och hösten. Nu kommer ju barnen också få två stycken garderober.
Jag hittade bland annat några shorts, t-shirtar och de här uv-kläderna som jag tycker är fina. Jag ser dem framför mig en julidag och barnen springer omkring på en sandstrand någonstans. Jag handlar nästan alltid kläder online men ibland uppskattar jag att ta en stund och gå i affärerna när tiden finns. Babyshop har ett enormt utbud online så man hittar kläder till varje tillfälle.

Från Gardner & the gang

– I samarbete med Babyshop –

41
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00