Redo för plask

– I samarbete med Babyshop –

Igår gick jag förbi Babyshop som har en butik i Sturegallerian och kikade på kläder till barnen för semestern och hösten. Nu kommer ju barnen också få två stycken garderober.
Jag hittade bland annat några shorts, t-shirtar och de här uv-kläderna som jag tycker är fina. Jag ser dem framför mig en julidag och barnen springer omkring på en sandstrand någonstans. Jag handlar nästan alltid kläder online men ibland uppskattar jag att ta en stund och gå i affärerna när tiden finns. Babyshop har ett enormt utbud online så man hittar kläder till varje tillfälle.

Från Gardner & the gang

– I samarbete med Babyshop –

 1. Alltså wow, ditt kommentarsfält är fan skrämmande ibland. Har människor inte bättre saker för sej än att skriva elakheter på internet?

 2. Moa skriver:

  alltså wow! Måste jag bara säga om kommentarerna här inne, folk är helt otroliga! Att ni har mage att skriva så otroligt negativa kommentarer här!:(:/ men ja som de sägs det ska ju finnas folk till allt och det verkar ju göra de också tyvärr tragiskt nog:(:(:/:/ jag kan som många andra inte förstå varför ni för det första tar er tid att sitta och klicka in på Isabellas blogg och tar er tid att läsa den och sen att vara så otroligt negativa? Jag hoppas ni kan svara på de? Sen vem säger att ni har rätt att döma Bella så mycket? Jag tror att det är lätt att glömma bort för folk, dem tror att dem känner Bella genom de hon skriver här, ja visst man får veta mycket här och det är jätte roligt att läsa om:) men som sagt ni har inte sett hur hennes verklighet ser ut som hon beskriver här, hon beskriver den men ni vet ju inte hur den är i verkligenheten. Hur det låter när dem i hennes närhet ses.
  Sen måste jag bara säga, väldigt klockrena kommentarer av Jo, snäckan och Lotta, jag håller verkligen med er!:)

 3. Linda skriver:

  Bilderna är tagna vid samma pool hon själv vart fotograferad vid igår.. inte så svårt att plocka upp de hon just handlat och ta några bilder..

  Herregud inte hela världen.
  Klart hon har samarbeten så hon får in pengar.. som sagt ovan.. hon skrattar hela vägen till banken.

 4. Lotta skriver:

  Men fy vad tråkigt ton det är här inne!! Jag blir helt mörkrädd. Inte konstigt att samhället ser ut som det gör med så enormt många missunnsamma och ogenerösa människor. Undrar hur många av er som egentligen skulle vilja ha Bellas liv. Däremot är ni jävligt intresserade av att klaga, gnälla och sucka. Hoppas ni får en glad och härlig midsommar – det kan ni behöva. Jag blir mörkrädd över hur tonen är. Tragiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..