ANNONS

Onsdag eftermiddag

/

Jag har haft en bra eftermiddag. Vi var klara med första delen av inspelningen klockan halv fyra och då la jag mig på soffan i 15 minuter och pausade innan jag hämtade barnen sedan har eftermiddagen svischat förbi med handling och allt sådant. Blev lekparken efter maten eftersom det fortfarande byggdes på ovanvåningen. Min walk in closet blev färdig och den är helt otroligt fin, bilder kommer senare. Nu är barnen nattade och Odd byter av mig med barnen strax. Jag ska åka iväg och spela in resterande del av trailern, vi behöver skymning och mörker till den scenen. Lång jobbdag men rolig. 

Mellis och blöjor inne på Coop 


Ny hörna i hallen uppe, blir så fint! Nu ska jag leta varma kläder för vi ska vara ute mycket. Vi har lite otur med regn men det ska gå ändå!

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00