Onsdag eftermiddag

Jag har haft en bra eftermiddag. Vi var klara med första delen av inspelningen klockan halv fyra och då la jag mig på soffan i 15 minuter och pausade innan jag hämtade barnen sedan har eftermiddagen svischat förbi med handling och allt sådant. Blev lekparken efter maten eftersom det fortfarande byggdes på ovanvåningen. Min walk in closet blev färdig och den är helt otroligt fin, bilder kommer senare. Nu är barnen nattade och Odd byter av mig med barnen strax. Jag ska åka iväg och spela in resterande del av trailern, vi behöver skymning och mörker till den scenen. Lång jobbdag men rolig. 

Mellis och blöjor inne på Coop 


Ny hörna i hallen uppe, blir så fint! Nu ska jag leta varma kläder för vi ska vara ute mycket. Vi har lite otur med regn men det ska gå ändå!

 1. Lj skriver:

  Har människor helt tagit avstånd från eget ansvar och respekt för andra människor? Man måste inte alltid älska alla, eller ens tycka om lite av en person – men så som folk beter sig på nätet idag är fördj*vligt… går ni på riktigt och mår så dåligt i era liv att ni måste ösa över det på någon annan för att må bättre? Eller är det på det här sätter ni roar er? Vem uppfostrade er? Vart gick ni i skolan? Varför gör ni såhär? Det är så pinsamt och hemskt på samma gång… förstår ni att det ni gör bidrar till att människor tar livet av sig? Unga speciellt, som växer upp i en vardag av hat som ni skapar på nätet. Ni är sjuka

 2. Hanna skriver:

  Tycker att Bella bör stänga av kommentarsfältet under en tid pga hemska vuxna människor som inte kan bete! Blir mörkrädd över vart vårt samhälle är på väg om detta är ett socialt accepterat beteende. Om inte stänga av helt, blockera vissa bittra kvinnors IP-addresser från att kommentera.

 3. ŒØÆ skriver:

  Förlåt, Bella, för att jag lämnade en elak kommentar till dig på Twitter för ett par år sedan. Mitt samvete har tagit över. Försöker tvätta rent mitt liv med allt elakt jag har gjort, och sagt, och tänkt. Varje gång jag ser din blogg får jag skuldkänslor. Jag vet att du är en offentlig person och är säkert van med negativa kommentarer, men jag känner att jag ändå måste be om ursäkt. Den enda elaka kommentaren jag någonsin skrivit till någon annan, var till dig. Det var inte likt mig. Jag vet inte riktigt om den här kommentaren kommer att göra någon som helst skillnad i ditt liv, men det gör den i mitt.

  Du är duktig i allting du gör. Jag har även testat ett par LCC-produkter och har älskat de.

  Du är värd så mycket mer.

  Kram!

  1. sassa skriver:

   Vad fint! 🙂
   Jag tror nog att en ursäkt för dåligt beteende visst gör skillnad i Bellas liv. Särskilt nu när det skrivs så mycket strunt här bland kommentarerna.

  1. K skriver:

   Så fint skrivet av dig.

  1. Lj skriver:

   Fint gjort! 🙂

 4. Monika skriver:

  Hej Bella !
  Snälla du, kan du inte sätta in ett filter som suddar bort dessa vidriga människor och komentarer !!!
  Och till er alla som går in på Bellas blogg och spyr ut era elaka komentarer ! Byt blogg , ni verkar ju inte gilla hennes blogg eftersom ni hela tiden hittar ord, meningar ,och bilder som ni måste komentera elakt. Snacka om avundsjuka . Tippar att ni alla är i en ålder mellan 15-20 år .

  1. A skriver:

   Allting läses och släpps igenom manuellt. Eftersom Bella profiterar av även dessa kommentarer, finns det ingen anledning av henne eller hennes team att stoppa det (elaka kommentarer – generar ”försvarskommentarer” – generar diskussion – genererar ett ett aktivt kommentarsfält vilket ofta är en KPI man anger i förhandlingar med sponsorer etc). Då bloggen är LCCs (och Flattereds etc) främsta marknadsföringskanal behövs kommentarerna för att stärka interaktionen på sidan.

  1. Hanna skriver:

   Tyvärr Monika så tror jag att dem är äldre än så, de är det som är så sorgligt.

  1. Håller helt med dig Monika att klimatet här inne är allt annat än trevligt. Samtidigt om Bella skulle sätta in ett filter så kommer folk gnälla över det också och skrika censur, som i andra bloggar. Tycker att vuxna människor behöver ta sitt ansvar och tänka efter hur de kommenterar. Jag tycker Marcus Oscarsson (politiska kommentatorn) är en förebild när det gäller näthat, han har iofs gjort som du föreslagit och stängt av folk från att kommentera, men det är ju enklare på Facebook. Jag är ändå lite kluven när det gäller bloggen, är det Bellas ansvar att radera kommentarer så att det blir en ok miljö här inne eller är det vi andra människor dom kommenterar som behöver lära oss hyfs? Tror tyvärr inte att folk bara är mellan 15-20 utan äldre än så. En riktigt elak kommentar för ett tag sedan kom från en kvinna med två vuxna barn i 20-25 års åldern så det är nog inte ett åldersproblem utan personlighetsproblem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..