Lunchpaus

Det är en lyx att få plocka ihop sitt eget team. Fanny gör mig fin, Emma stylar, Ruby är projektledare, Josef filmar, Simon är producent och min andra Simon är här som min högra hand. Vi hinner gå igenom med annat jobb i pauserna vilket är effektivt.


Skjorta och byxor Stylein (adlink). Det är roligt att få stötta svenska märken, det är min stylist Emma som hjälper mig få ihop det klädmässigt varje dag. Förresten har Emma en blogg här.

 1. Emma skriver:

  Hej! På andra bilden syns en tavla i bakgrunden; vad är det för någon? 🙂 jättetacksam för svar!

 2. En superwoman borde kunna klara av att klä på sig själv 🙂 som alla vi andra superwomen gör 🙂 Vi stylar oss själva och väljer kläder själva varje dag.

  1. Malin skriver:

   Som grundare och chef i flera bolag så tar man hundratals beslut varje dag. Allt från strategiska beslut för produktion och tillväxt, till personal, marknadsföring (e.g. sociala medier), ekonomi osv. JA, man har personer under sig som har ansvar för dessa bitar, men som grundare har du övergripande ansvar och får ofantligt många frågor och alternativ varje dag. Att då kunna outsource:a mindre produktiva beslut så som styling är otroligt skönt, dels sparar du hjärnkapacitet om du inte har en naturlig känsla för stil (vilket jag tror Bella sagt är svårt) och dels har man bara en begränsad mängd ORK för småbeslut hela tiden, när långt större och viktigare saker behöver processas och bestämmas. Att vara CEO eller grundare eller chef är inte som att plugga, jobba som ekonom eller sjuksköterska – det krävs ett helt annat tankesätt och sätt att prioritera sin hjärnverksamhet, annars bränner man ut sig. Sluta döma varandra så hårt hela tiden.

 3. Älskar byxorna, så snygga!

 4. Åsa D skriver:

  Varför inte tävla ut en dag med samma lyx till alla dina följare som i inlägg efter inlägg bidrar till din inkomst? Och som verkligen skulle uppskatta det.

  1. Haha! Vad har vi gjort för att förtjäna det? Vi är inne här och läser, frivilligt vill jag påpeka.. Isabella har byggt sitt liv och tjänar sina pengar så låt henne njuta av sitt och om du vill ha en dag som ser ut som hennes så kämpa lite du med istället för att tro att du ska få det serverat 🙂

  1. Lj skriver:

   Helt frivillig för hennes följare att bidra. Vill man inte bidra mer slutar man följa – superenkelt! Det följarna redan får ”betalt” i är information, varför skulle Bella ge mer än det till alla som läser egentligen? Det är en blogg om du inte fattat det

 5. Mia skriver:

  Du har ju flera gånger sagt att du ordnar med kläderna själv. Alla har nog fattat att det inte är sant men varför hitta på en sådan sak??

  1. Simone skriver:

   Det kanske är så att hon får hjälp med kläder när det är intervjuer och tv inspelningar så som nu, men en vanlig jobbdag så gör hon det själv.

  1. Tove skriver:

   Hon skrev också nyligen att hon nu börjat få hjälp av en stylist. Men nu gav du henne visst värsta komplimangen! (att det skulle vara omöjligt för någon som inte är proffs att klä sig så snyggt) Attans då, Mia!

   Hur svårt kan det förresten vara att ha snygga kläder när man har obegränsad budget? Tycker inte det verkar så svårt…

  1. A skriver:

   Hon har ju fått hjälp med det de senaste veckorna innan roddade hon de själv 🙂

  1. Sofia skriver:

   Bitter eller? Ska du försöka smälla bella på fingrarna? Varför tror du att hon hittar på? Hon har skrivit för ett tag sedan att hon nu har ordnat med en stylist för hon själv inte hinner. Men fram till dess fixade hon det själv.men du kanske inte godtog den förklaringen. Eller så kommenterade du utan att ha tagit reda på hela sanningen först.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..