Proctect My Body

Det var en stor dag för Hannah (varumärkeschef) och mig. Vi fick nämligen två produkter rykande färska från fabriken, nämligen vår solskyddsolja Protect My Body med spf 50 som skyddar mot UVA/UVB strålar. Den är snabbabsorberande vilket gör att den inte kladdar samt så lämnar den en fin lyster och en helt fantastisk fin doft. Vi älskar den! Nästa vecka släpper vi Protect My Body i två olika storlekar. Vi har väntat i ett år, så kul. 


Nu väntar lite jobb och förberedelse inför imorgon då jag spelar in min online-serie. Det är en trailer vi gör imorgon. Vad allt ska handla om berättar jag senare. 

Trevlig tisdag! 

 1. Ville bara säga att du är fantastiskt stark. En.inspiration. Går in här och blir ofta peppad. Vet själv hur svårt det kan vara att hålla ihop saker när livet svajar. Du verkar göra det med bravur. All lycka till er alla.

 2. Tess skriver:

  Det var samma tidigare när personer frågade varför deon innehåller aluminium som man nu sett är en orsak till bröstcancer. Hudterapeuten svarar inte på dessa frågor utan bara ”roliga” frågor.

  Kan förstå ett gammalt företag som inte vill förändra men att ett nystartat företag med all chans i världen att påverka, att inte dem är mer miljövänliga och människovänliga och väljer bort nanopartiklar, aluminium och kemikalier är helt ofattbart. Dessutom när Bella själv hävdar att on använder natural cycles för att inte få i sig hormonerna. De får hon nu istället i sig i sina produkter.

  Snälla hudterapeut på LCC svars på detta istället tack på förhand!

  1. Annika skriver:

   Man får inte alls cancer av aluminium …. Gå in och läs på cancerfonden.se

 3. Frida skriver:

  Vad roligt! Hade gärna köpt dina produkter i Australien! Hur tänker ni kring förpackningar och miljön? Vi behöver ett varumärke som tänker långsiktigt och använder annat än plast för sina produkter! Nyfiken!

 4. Cherie skriver:

  Spännande, ska bli kul att testa 🙂

 5. Annika skriver:

  manikurerade, haha, japp så kan man också stava!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..