ANNONS

Proctect My Body

/

Det var en stor dag för Hannah (varumärkeschef) och mig. Vi fick nämligen två produkter rykande färska från fabriken, nämligen vår solskyddsolja Protect My Body med spf 50 som skyddar mot UVA/UVB strålar. Den är snabbabsorberande vilket gör att den inte kladdar samt så lämnar den en fin lyster och en helt fantastisk fin doft. Vi älskar den! Nästa vecka släpper vi Protect My Body i två olika storlekar. Vi har väntat i ett år, så kul. 


Nu väntar lite jobb och förberedelse inför imorgon då jag spelar in min online-serie. Det är en trailer vi gör imorgon. Vad allt ska handla om berättar jag senare. 

Trevlig tisdag! 

79
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00