ANNONS

En global struktur

/

Ny dag. Nya tag. Klev upp strax innan klockan sex för att göra ordning mig, kila till garaget och åka till huset. Barnen vaknade precis när jag kom så då dukade vi fram frukost och hade en mysig stund ihop. Sedan blev det påklädning och lämning på förskolan. Jag kämpar med att barnen inte ska märka skillnaden tills vi har två olika permanenta boenden. Det är egentligen inte hållbart för mig energimässigt att flänga som jag gör men utifrån situationen blir det såhär ett tag till. Barnen i första hand.

Kavaj Zara, linne Stylein (adlink) och byxor Lindex

Efter det väntade frukost med Pingis och vår jurist Ludvig. Han har varit med oss i många år. Jag minns hur jag mötte en talarförmedling under en rättegång Skövde för några år sedan med Ludvig och hur jag kaskadkräktes bredvid honom på tåget dit. Gravid-illamående är inte att leka med. Då låg Gillis i magen. Idag gick vi igenom allt bolagen står inför och hur vi ska knyta ihop säcken med LCC utanför Sveriges gränser. Det går ju att göra på så många sätt, att vi är frikopplade helt och varje land agerar distributör, alternativ att vi har dotterbolag i varje land, licensavtal etc. Mycket att bestämma rent strategiskt men roligt.

Overnight oats med kokosflingor, nötter och bär

138
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00