Veckan som väntar

Ny vecka väntar! Jag känner mig utvilad efter en bra helg med barnen och vänner. Denna vecka bjuder på lunch med kvinnor som inspirerar mig, inspelning hela onsdagen av trailer till min web tv-satsning, intervjuer (bland annat BBC), första steget för att sälja LCC i Ryssland och vår Operativa chef Stefan har sin första dag på torsdag. Mycket roligt. Sedan har jag också några nya roller jag ska söka till Löwengrip Invest, det bolaget växer också. Sedan ska jag också gå och kika på vårt nya kontor vi troligtvis flyttar in i semptember. Vi är snart 40 personer i bolagen så det behövs. Jag uppskattar att sitta under ett tak fastän det är olika företag, vi kan ha samma person för personalfrågor samt så blir det enklare för min del att kunna gå i mellan då jag jobbar med alla företag i stort sätt varje dag. 


Veckans reminder

…. Sedan har jag också ett möte för att underlätta vardagen när att jag kommer bo med barnen själv i huset på 215 kvm. Jag är duktig på att outsorca som det är idag men när Odd flyttar ut kommer jag behöva ha mer täckande hjälp för att få huset att gå runt smidigt så jag ska kika på en tjänst som ska underlätta för mig. Min plan är att hämta barnen klockan fyra under mina dagar och när Odd har dom passar jag på att maxa mitt jobb. Allt där i mellan (så kallad klassisk markservice) ska jag ta hjälp med. Jag ser det som en investering, dels för mig och barnen men också i mitt jobb. Varenda timma jag kan lägga på bolagen istället för hemmet, ger större utväxling i längden. Jag är väldigt extrem med min tid. Men det är också därför mycket blir gjort. 

Nu väntar morgonmöte, vi hörs sen 🙂 

 1. En piga är vad du söker, alltså. Förstår att du behöver hjälp med trädgården, men resten borde du klara själv. De dagar du inte har barnen, så maxar du att ta hand om hemmet med städning, tvätt och matlagning för frysen. Tårtbitarna kan organiseras lite bättre. Att bara gräva ner sig i jobb kan inte vara sunt.

  1. Erika skriver:

   Fast va? Att klara själv och vilja göra själv är två helt olika saker. Varför göra saker som e tråkiga de dagar när hon inte har barnen som du nu säger när hon kan leja bort de sysslorna och göra det hon tycker e kul, nämligen jobbet.

 2. marie skriver:

  så jäkkla brilliant att ta hyra in hjälp där det behövs, man känner vart gränsen går och kan man betala för det, så why not?? Jag funderar själv på det ibland. Vi har hjälp med trädgården och det är så skönt. När jag är ledig så vill jag njuta av min familj och inte behöva ta i tu med saker som jag inte tycker om att göra. Städhjälp en gång i veckan står på lut. Man hinner ju inte allt när man har fyra barn och en karriär och en man som jobbar typ 70 timmar i veckan.

 3. Tycker det låter som en jättebra plan och inget man ska skämmas över. Tycker det finns någon orimlig skämmskudde på att ha hjälp hemma i svennebananland men förstår inte varför? Jag och min sambo hade städhjälp en period i livet då han bara var hemma helger och jobba borta i veckor. Kvar stod jag jag med både jobb, plugg, hund och hela hemmet. När han väl var hemma städade vi och tvättade halva helgen med lite kvalitetstid över. Städhjälp var en fantastisk lösning! Och vi har kommit överens om att den dagen vi skaffar barn så kommer vi ta hjälp igen. Helt enkelt för att sortera bort den stressen då vi båda gillar en städad hemmiljö samtidigt som vi tycker om våra jobb men också vill ha så mycket tid som
  möjligt med våra barn.

 4. Helt rätt beslut av dig tycker jag. 🙂 Skulle jag haft ekonomisk möjlighet att göra det själv skulle jag inte tveka en sekund.

  Ha en fortsatt fin vecka!

  1. L skriver:

   +1

 5. Isabella du är SÅ GRYM! Du är en fantastisk förebild för oss unga kvinnor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..