ANNONS

Veckan som väntar

/

Ny vecka väntar! Jag känner mig utvilad efter en bra helg med barnen och vänner. Denna vecka bjuder på lunch med kvinnor som inspirerar mig, inspelning hela onsdagen av trailer till min web tv-satsning, intervjuer (bland annat BBC), första steget för att sälja LCC i Ryssland och vår Operativa chef Stefan har sin första dag på torsdag. Mycket roligt. Sedan har jag också några nya roller jag ska söka till Löwengrip Invest, det bolaget växer också. Sedan ska jag också gå och kika på vårt nya kontor vi troligtvis flyttar in i semptember. Vi är snart 40 personer i bolagen så det behövs. Jag uppskattar att sitta under ett tak fastän det är olika företag, vi kan ha samma person för personalfrågor samt så blir det enklare för min del att kunna gå i mellan då jag jobbar med alla företag i stort sätt varje dag. 


Veckans reminder

…. Sedan har jag också ett möte för att underlätta vardagen när att jag kommer bo med barnen själv i huset på 215 kvm. Jag är duktig på att outsorca som det är idag men när Odd flyttar ut kommer jag behöva ha mer täckande hjälp för att få huset att gå runt smidigt så jag ska kika på en tjänst som ska underlätta för mig. Min plan är att hämta barnen klockan fyra under mina dagar och när Odd har dom passar jag på att maxa mitt jobb. Allt där i mellan (så kallad klassisk markservice) ska jag ta hjälp med. Jag ser det som en investering, dels för mig och barnen men också i mitt jobb. Varenda timma jag kan lägga på bolagen istället för hemmet, ger större utväxling i längden. Jag är väldigt extrem med min tid. Men det är också därför mycket blir gjort. 

Nu väntar morgonmöte, vi hörs sen 🙂 

243
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00