Var med på resan!

Jag har en rolig sak att berätta idag. I en förlängning av LCC:s expansion globalt kommer Pingis och jag tillsammans med ett gäng duktiga e-handlare och investerare lansera en ny e-handel inom skönhet i år. Det ska bli otroligt spännande och just nu håller vi på med att sätta upp ett team som ska sitta hos oss här i Stockholm (därav behöver vi större kontor). Vill ni vara med och bygga ett globalt bolag så har ni chansen. Rollerna som vi söker just nu är: 

 • COO 
 • Business Development online 
 • Digital marketing 
 • Content manager
 • Influencer marketing 
 • Social media manager 
 • AD


Det är inte mycket mer som vi kan berätta i nuläget men det blir väldigt roligt att komma igång och bygga det här. Ni kan läsa mer om allt här hos Breakit. Maila info@glamcos.se (endast arbetsnamn) för att söka tjänsterna. Nu väntar lunch med min branchkollega och entreprenör Kenza! 

 1. Hej! Lycka till med nya verksamheten. Önskemål: att ni annonserar efter någon som ska jobba med hållbarhet, typ sustainability manager. Social och miljömässig hållbarhet, mycket viktigt och tror det är en hygienfaktor för att hänga med i framtiden. Allt gott!

 2. Julia skriver:

  Så spännande med nya bolag! Växer så det knakar! Ansökan är såklart skickad! 🙂

 3. Jennie skriver:

  Vet inte ens vad yrkestitlarna ovan pysslar med, kunde lika gärna vara maträtter 🙂 Ni söker ingen förskollärare då med båda fötterna på jorden som är bra på att räkna in ungar, förhandla vid konflikter och positiv förstärkning 😉 Lycka till!

  1. Greta skriver:

   Bella söker personal som kan hjälpa henne med vardagen, barnen och hemmet. Du kan säkert passa in där. Skicka en intresseanmälan!

 4. Mia skriver:

  Hade ni inte anställt en COO redan?

  1. Det var till LCC. Börjar 1 juni enligt vad Bella skrev.
   Det nya COO-jobbet gäller ”glamcos”.

 5. Sofia skriver:

  Men coolt! Älskar nya skönhetswebbshoppar (konstigt ord det blev, haha) och skulle bli överlycklig om ni satsade på att ta in märken som är svåra att få tag på i Sverige. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..