ANNONS

Var med på resan!

/

Jag har en rolig sak att berätta idag. I en förlängning av LCC:s expansion globalt kommer Pingis och jag tillsammans med ett gäng duktiga e-handlare och investerare lansera en ny e-handel inom skönhet i år. Det ska bli otroligt spännande och just nu håller vi på med att sätta upp ett team som ska sitta hos oss här i Stockholm (därav behöver vi större kontor). Vill ni vara med och bygga ett globalt bolag så har ni chansen. Rollerna som vi söker just nu är: 

  • COO 
  • Business Development online 
  • Digital marketing 
  • Content manager
  • Influencer marketing 
  • Social media manager 
  • AD


Det är inte mycket mer som vi kan berätta i nuläget men det blir väldigt roligt att komma igång och bygga det här. Ni kan läsa mer om allt här hos Breakit. Maila info@glamcos.se (endast arbetsnamn) för att söka tjänsterna. Nu väntar lunch med min branchkollega och entreprenör Kenza! 

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00