Blåsa maskrosor

Som ni vet sker ju stora förändringar i mitt liv och något som enkelt försvinner i svårare tider är lekfullheten. Hjärnan ställer in sig på problemlösning vilket är tacksamt såklart. Men för att kunna vara en bra mamma, vän, chef men också genuin mot mig själv måste lekfullheten och framför allt skrattet vara en del av min vardag. Exempelvis att få byta miljö och träffa vänner. Det har varit en bra söndag!

Sneakers från Björn Borg (adlink).

Vi hörs senare 🙂

 1. hej vilken fin bild du har lackt upp på din sida gå gärna in och kolla på vad jag har lackat upp och följ gärna mig

 2. Asal skriver:

  Hej fina du…. vart är din kjol ifrån?

  1. alice skriver:

   vill oxå veta!!

 3. Lina skriver:

  Alltså jag blr mållös av att se folks kommentarer här, För det första: hur har ni ens mage till att kommentera hur Bella ser ut på bilden ? Fejkat skratt osv… det är folks UTSEENDE ni sitter och kommenterar!
  för det andra: är ni så dumma så ni tror att Bella lägger ut allt hon gör under ett dygn? Vad vet ni om hur hon är som mamma, hur mycket tid hon spenderar själv med sina barn och tillsammans med andra tillexempel?
  Sen ni som kommenterar om hennes äktenskap med Odd, att dom skulle ”ge upp för lätt”, det är ju rena spekulationer. Varken jag eller ni har en aning om vad som är den huvudsakliga orsaken till deras skilsmässa, så hur kan man ens sitta kommentera något som man inte har en aning om ?
  Ni alla som kommenterar såna otroligt osmarta och elaka kommentarer – jag hoppas att ni skäms och att ni själva inte har barn för jag skulle då skämmas ihjäl om min mamma satt och kommenterade andra föräldrars liv eller föräldrarskap på nätet.

 4. Låt aldrig hyenorna här inne mörka ditt sinne…inte ens för ett ögonblick.
  Att lyckas som du har gjort vid dina unga år retar många bittra själar.
  Skilsmässan blir då något att frossa i för denna tragiska klunga.
  Gemene man skiljer sig idag.
  Det skulle vara ett större misslyckande att hålla ihop med ngn endast för
  ”att det ska så vara”.
  Varm hälsning från en utlandssvenska som har följt dig länge men sällan kommenterat.

 5. Ös mat jag hade en bråkdel av din energi 😍 Så fantastiskt inspirera de

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..