ANNONS

Bästa grannarna

/

Vilken sommardag! Vi kom hem från Sheila i förmiddags och efter en timma i bilen ville vi ut i solen. Alla grannar var ute så det blev först häng hos oss med espresso (vuxna) och glass (barn) och sedan knatade vi barfota över till Jenny och Petter och där alla sex barn svalkade i en liten balja, busade och röjde i sandlådan. Jag har sagt det tusen gånger förut men att få ha Michaela och Jenny som närmsta grannar är en ynnest. Det känns som om vi är ett litet kollektiv på en semesterort eller en familj/villa-version av tv-serien Friends. 

Ommålandet av huset stannades upp lite i samband med separationen. Det var oklart ett tag vem som skulle ha huset och då kändes det bättre att vänta så att beslutet togs av den som ska bo kvar. 


Sally och Andrea 

60
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00