Bästa grannarna

Vilken sommardag! Vi kom hem från Sheila i förmiddags och efter en timma i bilen ville vi ut i solen. Alla grannar var ute så det blev först häng hos oss med espresso (vuxna) och glass (barn) och sedan knatade vi barfota över till Jenny och Petter och där alla sex barn svalkade i en liten balja, busade och röjde i sandlådan. Jag har sagt det tusen gånger förut men att få ha Michaela och Jenny som närmsta grannar är en ynnest. Det känns som om vi är ett litet kollektiv på en semesterort eller en familj/villa-version av tv-serien Friends. 

Ommålandet av huset stannades upp lite i samband med separationen. Det var oklart ett tag vem som skulle ha huset och då kändes det bättre att vänta så att beslutet togs av den som ska bo kvar. 


Sally och Andrea 

 1. Sofia skriver:

  Vilken mysig hängmatta, vill ha!!

 2. Sanna skriver:

  Vad härligt det låter! Bra vänner är verkligen lyx.
  På tal om din blus utan axlar, tips på axelbandslös bh till oss med rätt stor byst (75D)? 🙂

 3. a skriver:

  Åker Odd bort från huset då du spenderar dagen där och kommer tillbaka till natten?

 4. FC skriver:

  Bor Martina inte kvar? Har fått intrycket från tidigare (många) inlägg av att ni hängde minst en gång i veckan. Tänker särskilt då på fredagarna på Andys lekland. Om hennes barn är i samma ålder och bor bredvid är det väl konstigt om de inte får vara med och leka för att mammorna inte är vänner längre? Det gör mig inget att du har svårt att vara vän med någon en längre tid men när det går ut på barnen reagerar jag.

  1. Martina har aldrig bott granne med Bella. Men hon bor också på Lidingö. Det är i alla fall så jag har uppfattat det.

 5. Anh skriver:

  Tycker det är dålig service när bloggen i princip ligger nere för alla med Iphone sen flera dagar tillbaka att inte en nämna det utan låtsas om ingenting. Varför är det så svårt med ”Just nu fungerar inte bloggen som den ska för xy, men man jobbar på det, jag säger till när det funkar igen”?

  1. Lisa skriver:

   För mig funkar det med iPhone 🙂

   1. Marta skriver:

    Det fixades nu under eftermiddagen men det var problem under flera dagar dessförinnan.

  1. Eva skriver:

   Dålig service är det när du betalar för att få något, du går t.ex. inte in till grannen och tycker det är dålig service att dom har en trasig grind så du måste gå runt huset. Sen rätta mig om jag har fel, det är väll inte Isabella som äger plattformen? Så om det är någon som har dålig service så är det väll UI gentemot Isabella, eller kanske Apple gentemot UI.

   1. Sara skriver:

    Det är ju inte precis gratis. Precis som reklam-tv betalar vi med att utsätta oss för reklam. Om tex Aftonbladet.se havererar väntar jag mig också ett ställningstagande om det inte fungerar, även om det är ”gratis”. Det här är knappast någon privat hobbysida utan ett företag där vi konsumenter behövs för att sälja produkter. Därför tycker jag begreppet service ovan passar alldeles utmärkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..