ANNONS

Ändrade mål

/

————————————————————

Jag fick en fråga häromdagen om hur jag hanterar mål som inte blir av. I det här fallet syftades det på att vårt giftemål inte höll. Målet var ju såklart att vi skulle hålla ihop, annars hade jag inte gift mig. Men jag är också väldigt ödmjuk att livet inte alltid blir som man har tänkt sig och då får man anpassa sig. Relationer är aldrig konstanta då man hela tiden utvecklas. Odd och jag har haft fantastiska år tillsammans och har fått dela livs största händelser ihop. Därför kan jag omöjligt se det som något som är misslyckat. Vi har åkt in till BB och fått träffa våra älskade barn efter timmar av teamwork. Större än så blir inte livet. Att vi sedan insåg att det inte kommer att fungera och att vi får bo på olika håll är för mig inte hela världen. Det var såklart inte så jag hade tänkt mig. Men jag är en  rationell varelse och är två människor lyckligare på varsitt håll är det bättre än olyckliga tillsammans. Det är ett beslut som vi tar för barnens skull. Sally och Gillis är jag inte alls orolig för, dom växer upp med två engagerade föräldrar, fantastisk släkt och vänner som älskar dom massor. Livet tuffar på fast under två tak istället. Vi fixar det här. Allt kommer att bli toppen för oss allihopa

232
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00