ANNONS

Visualisering

/

Det är en lyx att få flyga in över Stockholm och landa. Det är så vackert. Jag har betingat en sak när jag flyger och det är att varje gång det är dags för landning och man flyger genom molnen visualiserar jag mina mål och hur jag vill att livet ska se ut. Jag har mycket sådana rutiner för mig, varje gång jag duschar har jag ett peppigt mantra jag tänker på. 


Nu ska jag ta taxin till lägenheten och springa förbi Seven Eleven och köpa mjölk till min kaffe imorgon. Jag åker till huset vid sju och sedan väntar en hel ledig dag med barnen. Som jag längtar! Vi ska till Sheilas landställe i skärgården, mysigt. 

118
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00