Visualisering

Det är en lyx att få flyga in över Stockholm och landa. Det är så vackert. Jag har betingat en sak när jag flyger och det är att varje gång det är dags för landning och man flyger genom molnen visualiserar jag mina mål och hur jag vill att livet ska se ut. Jag har mycket sådana rutiner för mig, varje gång jag duschar har jag ett peppigt mantra jag tänker på. 


Nu ska jag ta taxin till lägenheten och springa förbi Seven Eleven och köpa mjölk till min kaffe imorgon. Jag åker till huset vid sju och sedan väntar en hel ledig dag med barnen. Som jag längtar! Vi ska till Sheilas landställe i skärgården, mysigt. 

 1. Ebba skriver:

  Vilket härligt inlägg. Hade varit roligt att höra i ett eget inlägg om dina rutiner, om du vill dela med dig av dom?
  Jag har själv olika rutiner jag gör/har så det är alltid spännande att höra andras. Stor kram och heja dig för allt du åstadkommer i livet och hur du tar dig fram.

 2. Maria skriver:

  Hej Isabella,

  Det hade varit superkul med ett inlägg om hur ni reser/flyger med jobbet. Ni är ju ute på en del resor. Lyxar ni till det ibland? Har ni en företagspolicy när ni reser? Flyger ni med nåt speciellt bolag? Själv är jag ute och reser en del med jobbet så roligt att läsa ett sådant inlägg (för mig iaf:) ) Har du lyckats klättra upp till silver/guld/diamant medlemskap?

  Hälsningar
  Maria

 3. Jag hade tyckt att det var jätteintressant att läsa om din syn på svenska skolan 🙂
  Samt hur du tänker kring Sally o Gillis skolgång. Du har ju lärt dig det mesta på egenhand menar jag.
  Kram

 4. Vilma skriver:

  Jag funderar också på att skaffa mig ett ”peppigt mantra” att tänka på i duschen. Hur fungerar ett sådant? Är det en önskan man ska repetera eller ett ord bara?

 5. Emi skriver:

  Ska inte kvinnor stödja kvinnor???
  Sluta med era elaka kommentarer och avundsjuka man är bara rasande när man läser en del av er. Fyyy Skäms!!!
  Har ni aldrig tänkt att Bella trots det att hon jobbar hård kan hon bli sjuk och är alltid omgiven av folk även när hon är med barnen.
  Hjälp henne i stället med positiva kommentarer inte med spydiga tankar…fyyy.
  Hon är ung och vacker och framgångsrik och hon älskar sina barn och klarar sig genom hela situationen.

  1. Varför skulle kvinnor stödja kvinnor?

   Jag är kvinna, jag stödjer de människor jag anser förtjänar det. Jag tittar inte vad om hänger (eller inte hänger) mellan benen på dem före jag avgör om de ska försvaras och stöttas eller ej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..