Shoreditch House

Åh vilken rolig kväll igår! Det var jag, Emma, Pingis, Thomas och Ole från Brandbassador (One Piece-grundarna) och Pingis vän Magnus som är PT till Katie Perry och många andra kända ansikten i LA. Väldigt roligt att höra om hans bransch. Vi åt middag på Shoreditch House som är en del av Soho House. Restaurangen ligger på ett tak med en stor pool bredvid, väldigt fint! Ni kan se allt på min Instastory. Efter middagen hamnade vi på en av mina favoritklubbar The Box och dansade till stängning. Otroligt kul och bra avslut på en ambitiös dag.


Jag hade på mig en skinnjacka från By Malina (adlink), en klänning från Stylein och skor från Stinaa J. Nu väntar möten, flyget igår vid sju ikväll.

 1. Du ser sliten ut på bilderna ovan. Blev det alls någon sömn?

 2. Gabbie skriver:

  Snygga ni är allesammans och pepp hur ni växer och tar er framåt. Humor är dessutom bra, strunta i alla sura kommentarer. Det är bara jante-avundsjuka. Isabella du börjar bli en internationell lady! grattis

 3. S skriver:

  Hej alla ni som sitter och gnäller på Bella för hur hon klär sig och jobbar. Allt detta gnällande visar bara på hur dåligt självförtroende ni själva har. Att det sticker i ögonen på er för att Bella är snygg och har en fantastisk karriär, kanske borde se er själva i ögonen och ta reda på var denna ilska kommer ifrån. Detta meddelande är till den så kallade generationen som ser sig själva som offer.

  1. Så om man inte gillar Bellas stil eller attityd har man dåligt självförtroende? Alla dessa hobbypsykologer/hängivna Bellafans som finns i detta kommentarsfält… Sluta övertolka och låt folk tycka som dom vill.

 4. ragna skriver:

  Älskar the box! Varför var jag inte där den kvällen?!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..