ANNONS

Shoreditch House

/

Åh vilken rolig kväll igår! Det var jag, Emma, Pingis, Thomas och Ole från Brandbassador (One Piece-grundarna) och Pingis vän Magnus som är PT till Katie Perry och många andra kända ansikten i LA. Väldigt roligt att höra om hans bransch. Vi åt middag på Shoreditch House som är en del av Soho House. Restaurangen ligger på ett tak med en stor pool bredvid, väldigt fint! Ni kan se allt på min Instastory. Efter middagen hamnade vi på en av mina favoritklubbar The Box och dansade till stängning. Otroligt kul och bra avslut på en ambitiös dag.


Jag hade på mig en skinnjacka från By Malina (adlink), en klänning från Stylein och skor från Stinaa J. Nu väntar möten, flyget igår vid sju ikväll.

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00