Hjälp att bli gravid

I samarbete med Natural Cycles 

Jag fortsätter att bli imponerad Natural Cycles och deras fantastiska arbete med att göra skillnad för kvinnor.Som ni säkert vet vid det här laget är ju Natural Cycles främst ett preventivmedel,
men man kan också använda appen på omvänt sätt om man vill planera en graviditet. Idag kom de med en fantastisk nyhet; de har utvecklat algoritmen i appen för att också kunna hitta tidiga tecken på svårigheter att bli gravid och därmed se till att man får hjälp tidigare. Enligt Natural Cycles (och WHO) är det 20% av alla par som har svårare än normalt att bli gravida och därmed behöver söka hjälp vid fertilitetskliniker.

Det Natural Cycles analyserar för att kunna bedöma om du bör söka hjälp eller
inte är bland annat din cykels längd och regelbundenhet, ägglossning, ålder hur länge man har försökt. De har också börjat samarbeta med Carl von Linné- kliniken i Uppsala, en av Sveriges bästa fertilitetskliniker. Kliniken erbjuder en gratis första undersökning för dem som fått veta av Natural Cycles att de eventuellt har problem med att bli gravida. Du kan läsa mer om deras satsning här

I samarbete med Natural Cycles 

 1. Emelie skriver:

  Jag använde mig av NC i ca 8 månader tills vi kände att det började bli dags för barn nr 2, innan vi på riktigt hade börjat försöka genom planering osv hade vi oskyddat på en röd dag (hade inte ens bytt till plan i appen än) och jag blev gravid!
  Så så länge vi höll oss efter appen funkade allt bra med andra ord 🙂 nu vill vi inte ha någon nr 3 (på ett tag i vart fall) så vi provar kopparspiral som kräver mindre av mig som ”användare” varje dag. Men mellan graviditeter tyckte jag att NC var perfekt 🙂

 2. 30% på natural cycles!

  Hej tjejer! Jag har möjlighet att bli en star cycler om jag ”värvar” tio stycken till Natural Cycles och har därför fått en länk för andra girls som vill få mer kontroll på hela ens cycle, sexliv, graviditet etc. Ni får 30% rabatt på ett helt år plus temp så tänkte dela med mig av det här!

  Njuuuuut av att ta kontroll över din kropp utan massor med tabletter etc! 😘

  https://app.naturalcycles.com/?lang=sv&webSignup=1&refId=cfafd61aadc44d659af22f8ba8993c69&refCode=referralid30&utm_source=All_subscribers_NaturalCycles_jan_2015&utm_campaign=0e9b752bc3-AUTOMATION_Pro_to_Star_Cycler_sv&utm_medium=email&utm_term=0_31b3ada694-0e9b752bc3-244259725&mc_cid=0e9b752bc3&mc_eid=ae0b7d0a13#/reg-reg

 3. Sanna skriver:

  Jag har använt ppiller i många år och var väldigt nöjd med dom. Nu på senare tid så kände jag för att testa NC och kan inte vara annat än nöjd.
  Med ppillren slarvade jag då och då med att skjuta fram mensen, men med NC så vet jag att det är viktigt att ta tempen varje dag och då gör jag det med.
  Ni kan inte sitta här och säga att NC är riskabelt osv, när inget utav de andra medlen som finns är 100% säkert. Det enda som är 100% säkert är att inte ha sex alls isåfall.
  Som singel hade kanske jag inte valt NC, men nu när man är i ett stadigt förhållande så trivs jag hur bra som helst med det.
  Känner att jag har mer kontroll och man får mer förståelse över hur det faktiskt fungerar, det hade jag ingen aning om innan.
  Jag är för NC och kommer fortsätta med det.
  Riskerna måste man vara medveten om OAVSETT vilket preventivmedel man väljer att använda, finns inget som är helt säkert, lär er det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..