ANNONS

Hjälp att bli gravid

/

I samarbete med Natural Cycles 

Jag fortsätter att bli imponerad Natural Cycles och deras fantastiska arbete med att göra skillnad för kvinnor.Som ni säkert vet vid det här laget är ju Natural Cycles främst ett preventivmedel,
men man kan också använda appen på omvänt sätt om man vill planera en graviditet. Idag kom de med en fantastisk nyhet; de har utvecklat algoritmen i appen för att också kunna hitta tidiga tecken på svårigheter att bli gravid och därmed se till att man får hjälp tidigare. Enligt Natural Cycles (och WHO) är det 20% av alla par som har svårare än normalt att bli gravida och därmed behöver söka hjälp vid fertilitetskliniker.

Det Natural Cycles analyserar för att kunna bedöma om du bör söka hjälp eller
inte är bland annat din cykels längd och regelbundenhet, ägglossning, ålder hur länge man har försökt. De har också börjat samarbeta med Carl von Linné- kliniken i Uppsala, en av Sveriges bästa fertilitetskliniker. Kliniken erbjuder en gratis första undersökning för dem som fått veta av Natural Cycles att de eventuellt har problem med att bli gravida. Du kan läsa mer om deras satsning här

I samarbete med Natural Cycles 

37
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00