ANNONS

Vårt LCC-Marathon

/

Full fart idag med min vapendragare Pingis idag.  Trots att varenda minut är spikad hinner vi njuta av vår bolagsresa. Vi har sprungit på i fem år och vi är inte ens andfådda än. Vi har precis börjat ju. Jag läste ett citat med Annika Falkengren som jag nog tänker på varje dag. Hon hade som ung haft en chef som sagt till henne att ”Du Annika, oroa dig inte. Du tar dom på orken”. Det är Pingis och min styrka också. Energin och glädjen i allt gör. Vi upplever varje dag lyxig för att vi får jobba med vår passion – I vår takt också ingen bestämmer när vi måste pausa. 

Nu är det LCC i London och Dubai som är fokus 


Under eftermiddagen träffade vi ett bolag som heter Brandbassador. Ikväll ska vi även ut och äta middag ihop. Vad vi ska hitta på får ni veta senare. Nu ska jag till hotellet igen, en frisör kommer och fönar håret på oss inför kvällen och sedan väntar kvällsmöte med Stylelevel. Klockan 20.30 är det middag, mer än 12 timmar idag men roligt. Det går att öka om man planerar in återhämtning. I mitt fall är det att veta att jag får sova sju timmar samt är jag ledig på fredag, ska åka ut till skärgården med barnen ett dygn. 

103
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00