Vårt LCC-Marathon

Full fart idag med min vapendragare Pingis idag.  Trots att varenda minut är spikad hinner vi njuta av vår bolagsresa. Vi har sprungit på i fem år och vi är inte ens andfådda än. Vi har precis börjat ju. Jag läste ett citat med Annika Falkengren som jag nog tänker på varje dag. Hon hade som ung haft en chef som sagt till henne att ”Du Annika, oroa dig inte. Du tar dom på orken”. Det är Pingis och min styrka också. Energin och glädjen i allt gör. Vi upplever varje dag lyxig för att vi får jobba med vår passion – I vår takt också ingen bestämmer när vi måste pausa. 

Nu är det LCC i London och Dubai som är fokus 


Under eftermiddagen träffade vi ett bolag som heter Brandbassador. Ikväll ska vi även ut och äta middag ihop. Vad vi ska hitta på får ni veta senare. Nu ska jag till hotellet igen, en frisör kommer och fönar håret på oss inför kvällen och sedan väntar kvällsmöte med Stylelevel. Klockan 20.30 är det middag, mer än 12 timmar idag men roligt. Det går att öka om man planerar in återhämtning. I mitt fall är det att veta att jag får sova sju timmar samt är jag ledig på fredag, ska åka ut till skärgården med barnen ett dygn. 

 1. Bea skriver:

  Kanske tar ni dem på orken och kanske är det bra att ingen kan bestämma när ni ska pausa. Men även unga människor blir utbrända ibland, vilket jag har för mig att du själv har erfarenhet av. Bara ha det i åtanke och se till att ta dig tiden att koppla bort tankarna ibland och bara vara 🙂

 2. Sandi skriver:

  Man klär sig i kläder man är snygg i. Bella är snygg i allt! Att pingis skulle vara förebilden här gällande kläder är lite komiskt. Högst alldaglig. Tvärtom skulle pingis aldrig kunna ha bellas kläder…

 3. Bea skriver:

  Sjukt att kvinnor 2017 ska klanka ner på hur andra kvinnor klär sig, ta hand om er själva och klä er hur ni vill.
  Det enda hon skriver är att de har träffat ett annat företag, vi vet inte ens vad det är för sorts möte så det säger väl ingenting om en klädkod?
  Att det står en kille i en vit tight tröja och visar styva bröstvårtor skulle vi aldrig kommentera men Bella får inte gå klädd i en kjol som slutar under knäna för då blir det massa hårda ord i kommentarsfältet.

 4. Mia skriver:

  IPad tuggar också på. Tacka vet jag Samsung. Ett nytt samarbete kanske?

 5. Sandra skriver:

  Ni är så många som tycker Isabellas klädsel är opassande för affärsmöten i London och att hon borde anpassa sig och ta seden dit hon kommer.
  En liten fråga till er, tycker ni även Isabella ska bära slöja vid affärsmöte och ev. besök i Saudi där LCC håller på att lanseras? Ja menar, ta seden dit man kommer… Väldigt opassande där för en kvinna att inte bära slöja.
  Eller ska hon stå upp för det hon själv står för och bära det hon själv känner sig bekväm och trivs i?
  Jag vet i alla fall vad jag tycker!
  Så nyfiken på vad ni tycker! 😉

  1. Sofia skriver:

   Hon kan tycka vad hon vill, men kommer inte att ha så mycket val vad gäller Saudiarabien. Vill hon göra affärer där får hon rätta sig i ledet, annars finns det ett antal andra länder att välja på. Tror inte heller Saudi är rätt marknad för LCC. Blir kämpigt att konkurrera med redan etablerade märken och dessutom är det ett helt annat köpbeteende.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..