Morgon i London

Jag blev lite förvirrad när jag vaknade upp imorse. Jag har precis vant mig att jag sover i lägenheten istället för huset under veckodagarna (går efter nattning och hem innan barnen vaknar så dom märker inget) men sedan reser jag ju varje vecka i jobbet också. Imorse hade jag ingen aning om var jag befann mig de första tio sekunderna. Men sedan såg jag balkongen och de vackra träden utanför.

Dagens planer i London är att börja hos Space NK för att göra en livesändning. Eftersom vi bygger ett skönhetsbolag ligger beauty varmt om hjärtat och Space Nk är nog världens bästa återförsäljare gällande det. Därför känns det roligt att jobba med dom. Sedan väntar möten på löpande band. Ikväll väntar en middag med ett bolag Pingis och jag ska jobba med mer, en väldigt rolig onsdag i London.

Morgonrock från Lindex 

Förresten, LCC har en kampanj hos Kronans Apotek där man får vår parfym Blonde Bouquet vid köp av tre produkter. Väldigt bra erbjudande. Vår parfym är fantastiskt god och tillverkades i Paris men det har varit en utmaning att sälja den då vi finns på apotek där parfym inte får säljas. Vår egen webshop är fortfarande för liten för att få tillräckligt snurr på den, därför kör vi kampanjer på parfymen – Den är helt underbar! Blonde Bouquet har en fin balans mellan en tyngre pampig kvinnlig doft men ändå ett fräscht inslag. Det är jag i ett nötskal i doftväg.

 1. FT skriver:

  Men alltså…varför berättar ni inte bara för barnen? Konstigt att låtsas.

 2. Sandra skriver:

  Åh jag som länge funderat på att köpa parfymen! Och nu får jag den när jag ändå ska fylla på mitt lager av LCC-produkter 😊 Det uppskattar jag mycket, tack!

 3. jos skriver:

  Du är fantastisk. Jag har mycket problem med dåligt självförtroende till och från (är en högpresterande människa som ibland tvivlar enormt på mig själv och att jag skulle duga). Men din blogg är något jag ofta går in på för att få en boost I självförtroendet, varför? För att du är kvinna, målmedveten och med en ostoppbar drivkraft, men samtidigt klok och eftertänksam. Du är min idol, på riktigt. Och det vill inte säga lite för mig i mitt liv.

  Jag vill tro att det betyder ganska mycket mer än några uttråkade troll som använder kommentarsfältet som sin personliga toalett. Deras kommentarer har väldigt låg innebörd och mening. Ser fram emot när de tröttnar, och det är bara en tidsfråga! Den respekt som du förtjänat​ hos oss som följt dig under många år är dock svår att tvätta bort.. Den stannar kvar länge! Hoppas verkligen att du förstår och känner det. Fortsätt med det du gör, kära du, det ger mig hopp och inspiration. <3

 4. bettan skriver:

  Till alla dessa ”kvasi-barn-psykologer” som uttalar sig här, måtte ni inte vara föräldrar själv.

 5. Jag tycker tyvärr att doften är jättetung..! Luktar tant. Hoppas på en lättare doft nästa gång 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..