ANNONS

Morgon i London

/

Jag blev lite förvirrad när jag vaknade upp imorse. Jag har precis vant mig att jag sover i lägenheten istället för huset under veckodagarna (går efter nattning och hem innan barnen vaknar så dom märker inget) men sedan reser jag ju varje vecka i jobbet också. Imorse hade jag ingen aning om var jag befann mig de första tio sekunderna. Men sedan såg jag balkongen och de vackra träden utanför.

Dagens planer i London är att börja hos Space NK för att göra en livesändning. Eftersom vi bygger ett skönhetsbolag ligger beauty varmt om hjärtat och Space Nk är nog världens bästa återförsäljare gällande det. Därför känns det roligt att jobba med dom. Sedan väntar möten på löpande band. Ikväll väntar en middag med ett bolag Pingis och jag ska jobba med mer, en väldigt rolig onsdag i London.

Morgonrock från Lindex 

Förresten, LCC har en kampanj hos Kronans Apotek där man får vår parfym Blonde Bouquet vid köp av tre produkter. Väldigt bra erbjudande. Vår parfym är fantastiskt god och tillverkades i Paris men det har varit en utmaning att sälja den då vi finns på apotek där parfym inte får säljas. Vår egen webshop är fortfarande för liten för att få tillräckligt snurr på den, därför kör vi kampanjer på parfymen – Den är helt underbar! Blonde Bouquet har en fin balans mellan en tyngre pampig kvinnlig doft men ändå ett fräscht inslag. Det är jag i ett nötskal i doftväg.

107
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00