Orienterar mig fram

Jag har inte mycket att säga utöver att jag är tacksam och hyfsad lugn trots att det är stormigt. Förlitar mig på att allt ordnar sig. Jag är glad över mina fantastiska vänner och kollegor. Men sedan har jag också alltid varit min egna bästa vän, det hjälper i en situation som denna. 


Ha en trevlig fredagkväll! 

 1. Det här är en sjukt onödig kommentar och jag ber om ursäkt om den träffar helt fel idag, men jag satt bakom Odd på ett café för några år sen och tänkte att jag undrade vad du såg i honom. Han är säkert en jättebra pappa men du ska vara med någon som matchar din energi, inte får dig att hålla tillbaka. Kör bara kör. Du fixar allt, det vet du <3

  1. Ja det var verkligen en sjukt onödig kommentar måste jag säga…. ”undrade vad du såg i honom”?? Låter det bättre än att fråga sig ”undrar vad han såg i dig”?

  2. Anna – Om du själv inser att det är en onödig kommentar, VARFÖR skriva den då..?! O ja, det var den definitivt!

  3. Ja sjukt onödigt, helt rätt där! Vad tänkte du att hon skulle svara på det? Eller tänkte du alls? Och om du inte skrev för att få svar – varför skriva det alls när du vet hur dåligt hon mår av detta?

  4. Är du på riktigt? Och på fullaste allvar, vad i hela friden vet du om Odd? Hur kan man ens skriva så? Att man ibland, rent spontant häver ur sig puckade saker är en sak, men att fundera på dem, inse att det är onödigt och ändå skriva det…kan det vara höjden av dumhet?

  5. Anna, tror du att det är vad hon behöver höra?
   Att du undrar vad hon såg i mannen hon gifte sig med och som är pappa till hennes 2 barn?
   Är det ingen som lärt dig hur man beter sig mot andra?
   Stackare.

 2. Du strålar som solen i Barcelona! Att vara sin bästa vän är det bästa man kan vara. Du fixar det här! Det kommer bli jättebra för både dig och barnen. Kram

  1. Precis. Vissa lägger fokus på fel saker iallafall. ”Jag är så himla framgångsrik så detta löser sig. Så lycklig jag är”.

 3. Du strålar som en sol och är värd att få vara lycklig och må bra!
  Låt aldrig någon trycka ner dig.
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram

 4. Imponerad över dig nu mer än någonsin! Starkt och klokt skrivet.
  Förstår om du inte vill/kan svara men kommer ni bo kvar på Lidingö?

 5. Allt löser sig tillslut!
  Hellre två glada föräldrar som är skilda än två ledsna föräldrar som bor ihop. Om det behövs är de bästa att skiljas för mens skull men också för ens egna skull.
  Ha en fin fredagskväll och njut av de fina vår vädret.
  Kram

 6. Hej! Vore intressant om du någon gång i framtiden ville skriva lite mer om att bli sin egen bästa vän. Tror många behöver det tankesättet! 🙂

 7. Jag hoppas verkligen du läser alla kommentarer och tar till dig av alla fina ord och komplimanger! För de stämmer verkligen, du är en förebild och inspiration för väldigt unga tjejer. Livet går inte alltid som man tänkt sig men det är viktigt att se värdet i sig själv och det man faktiskt har åstadkommit. Du är fantastisk och det strålar om dig, trots den tuffa perioden. Glöm aldrig vem du är och vilken fantastisk förebild du är för dina barn och framförallt HELA SVENSKA folket!!

   1. @IA nej så klart ska man slå sig ner i sin soffa och vänta på att någon kommer och matar en.
    Mår du dåligt av att Isabella kommit långt fast hon är ung???

   2. Man kan bli framgångsrik utan att stressa på gränsen till manisk som Bella verkar göra. Mina förebilder är personer som sitter lugnt i båten när det blåser, inte blåser upp sin egen storhet och tror att de alltid vet bäst. Raka motsatsen till Bella med andra ord.

    Sedan är ju en annan fråga hur framgång definieras. Det är något som brukar ändras genom åren när man inser att pengar medför definitivt inte lycka och all den tid man eventuellt tillbringat med att jaga dem kunde man gjort något bättre. När det kommer till kritan har man sina barn och minnen kvar. Om man lyckats uppfostra sina barn till att bli bra människor och kan se tillbaka på många trevliga minnen tillsammans har man i mina ögon levt ett framgångsrikt liv.

 8. Du ar sa jakla bra, allt kommer definitivt att ordna sig. Du har hela livet framfor dig, glom inte det. Sa mycket positivt som kommer handa i framtiden efter detta. Kram 🙂

 9. God helg Bella <3 Du er tøff, og inspirerer uendelig mange mennesker! Jeg heier på deg – håper du lykkes i ALT du ønsker! Klem fra Norge

 10. Otroligt fin bild på dig och buketten!
  Att vara bra vän med sig själv är en väldigt bra start. Med respekt för sig själv kommer man väldigt långt.

 11. Jag är samma, alltid min egna bästa vän. Älskar min familj och vänner, men älskar även mig själv.

 12. Du är så fruktansvärt vacker Bella. Och du har rätt du kommer lyckas ta dig igenom detta starkare än någonsin. Vänner, familj och kollegor är bra men den som gör mest för dig är du själv!!! Du är en fantastisk inspiration, keep on rocking ❤

   1. Från en annan Lj till Lj ovan – varför så sur på en glad kommentar? Är det inte trevligare att folk skriver peppande saker än att vara som du och dra ner allt i smutsen?

 13. Vacker och karismatisk är du Isabella och man ser att du tar hänsyn till dina kollegor tittar åt alla. ☺
  Du facinerar halva Sverige minst och du är så himla cool och jordnära på samma sätt. Skulle verkligen gå fram till dig och hälsa om jag nån gång i livet får tillfälle. Kan tillägas att jag är 6 år äldre än dig men du har trots din unga ålder uppnått mer än de flesta. Vilken inspiration 👏👍👋 ❤🌹

 14. Isabella du är en lysande stjärna. Du fixar detta. Gör saker som ger dig styrka. Hör kommer styrka från Huddinge.

 15. Du är en förebild Bella. Man ska inte vara med någon som inte delar samma värderingar eller målsättningar i livet. Många har brutit upp pga dessa orsaker. Du är en otroligt cool brud Bella. Ser upp till dig!

 16. Fyfan.. det är så jävla svårt att bryta när man har barn tillsammans. Det här är så sjukt men jag och min dotters pappa är , efter två år av fullständigt kaos, rättsprocesser osv, idag BÄSTA vänner. Vi känner noll noll noll för varandra vad gäller kärlek men vi är fortfarande ett team gällande vår dotter. Vi har precis sålt våra lägenheter och ska flytta in till en gemensam (på 200 kvm så vi båda får vårt space) och han ska bo hos oss varannan vecka (han jobbar utomlands och är borta mycket) . Så, hur jävligt det än är nu Isabella, så finns det alltid hopp. Tro mig. Vårt fall var så extremt att vi inte ens kunde vistas i samma rum utan personal som var utbildad . Och idag står vi här.

  Du kommer att komma starkare ur detta, även om det inte känns så just nu! Största superkramen till dig.

 17. Katrin Zytomierska och Bingo Rimér är verkligen ett bevis på hur bra en separation kan fungera. Jag är övertygad om att ni kommer få det att fungera lika bra.

 18. Hej Isabella! Jag undrar om ni på LCC funderat på att göra en hudvårdsserie för män också? Jag kom att tänka på det förut då min sambo har otroligt känslig hud och kan knappt använda vanlig duschcreme, shampoo, deo osv då hans hud blir irriterad och torr. Han skulle behöva LCC! Snälla gör en serie för män <3

  Hoppas du får en fin helg. Kram!

  1. Varför kan din sambo inte använda de produkterna som redan finns från LCC? Fungerar inte schampot om man har en penis?

   1. Alla vet ju att mannens penis utsöndrar specifika manlighetshormoner (dude-asatron) som bygger upp en skyddsbarriär runt manlig hud. Barriären innebär att huden stöter bort alla produkter som inte levereras i mörkblå, mörkgröna, gråa eller svarta förpackningar och har döpts enligt riktlinjerna i ”handbook for correctly branding male products”, där det tydligt står att namnet endast ska vara uppbyggt av 1-2 ord som valts ur den godkända listan över maskulint klingande ord. Allra bäst fungerar det om namnet på något sätt är synonymt med styrka eller rent av manlighet. Så det är klart att han inte kan använda hudvård för kvinnor…

 19. Du skiner trots allt som en sol Bella och kommer fixa det här galant! 🌷 Du och barnen kommer att få det underbart så bra mamma och kvinna som du är! Styrkekramar till dig

 20. Du är helt fantastisk💖 Detta kommer bli bra! Jag beundrar dig enormt och hoppas du tar åt dig av alla fina kommentarer du får. Önskar er alla fyra det bästa💖💖💖💖

 21. Du är så fin – ibland måste livet få stanna upp (tycker jag) barnen – glöm inte barnen – var närvarande, hoppas allt löser sig till det bästa – styrkekramar

 22. Tycker du är en väldigt förståndig och mogen människa! Allt kommer att bli bra! Det tar bara litet tid. ❤️

 23. Det enda jag kan tänka på i detta svåra du går igenom är att du klarar dig ekonomiskt.
  Detta är stort och viktigt…speciellt om mamma till två små barn.
  Självklart tar du dig ännu starkare ur detta, hyser inte något tvivel om detta, låt det ta den tid det tar.
  En skilsmässa kan liknas vid en bortgång. Tar tid att sörja och läka. Hoppas ni klarar av att skiljas som vänner utan hårda ord och bitterhet.

 24. Männen av vår tid har problem med kvinnor med framgång. Du är fantastisk och kommer fixa livet precis lika bra utan honom.

  1. Det kan inte vara så att de så kallade ”männen” som vi vet vem du syftar på, helt enkelt har tröttnat på att hans jobb och liv inte prioriteras på samma sätt? Att han inte bara ska jobba heltid, utan även sköta i princip allt kring barnen och hemmet. Så sluta spela på jämställdhet för vilka människa som helst hade tröttnat på det, oavsett om man är man eller kvinna! Har man ett bra förhållande så spelar det ingen roll vem som är mest ”framgångsrik”, om man nu vill se det så, som familj kämpar man mot samma mål. Och eftersom du verkar ha en skev bild av vad framgång är och har det tänket, så står det nog inte helt rätt till i ditt liv och eventuellt förhållande. Framgång kan mätas på väldigt olika sätt. Vi kan ju säga att ”kvinnan” inte klarade av ”mannens” framgång i hemmet och barnen, så därför vill hon skiljas?

   1. Är helt enig. Tycker det är jätte sorligt alltihop men förstår inte varför alla menar att mannen inte klarar av hennes framgång. Jag tycker det ser mer ut som om att den ena personen i detta förhållandet inte vill vara tillsammans med en person som sätter sig själv , sin tid och sina mål före en annans. ( inte att det är något fel I det) I ett förhållandet måste man vara ett team på gott och ont. Klarar man inte det så fungerar det inte.

 25. Tänker på dig Bella och vet att du har en fantastisk mamma som kommer att finnas för Dig<3 Styrkekramar!

 26. Instämmer i kören. Du är en förebild för så många. Jag är en trogen följare, några år äldre än dig, som låter mig inspireras av din resa. Jag skriver ”låter” för att för endel människor, framförallt endel män, kan en stark kvinna istället upplevas som ett hot. Utvecklingen går åt rätt håll men tyvärr alldeles för sakta. Att omge sig med människor som lyfter, ger energi och inspirerar är att vara sann mot sig själv. Jag följer dig vidare och förstår att du går igenom denna process med tungt hjärta men med fortsatt värdighet. Barnen först. Stora kramar

   1. HDS, det är värdigt att inte smutskasta, nedvärdera och kritisera. Det är värdigt att i en livskris likt denna prioritera sina barn och tänka långsiktigt. Det gör inte situationen mindre smärtsam för det.

 27. Du är verkligen en inspirerande kvinna! Varje gång jag läser din blogg slås jag av ditt driv, din styrka och glädje! Även i din situation nu som måste vara väldigt omtumlande minst sagt, men du lyckas ändå hantera det med sån värdighet! Du är så inspirerande för mig!!! Heja Bella! 💪

 28. Sååååå många här fixerar sig vid Bellas utseende, tom i denna kris hon genomgår nu. Sorgligt.

  1. ca 6 mån – 2 år innan man känner någon utan och innan, vet hur personen skulle reagera i en viss situation osv. iaf vad jag läst. men är såklart olika för alla.

 29. Hej Isabella! Följt dig många år o du är en bra förebild o inspiratör. Jag funderar hur ditt familjenätverk ser ut, vilket kommer bli viktigt framöver för att få stöd o avlastning. Fortsätt framåt vi hejar på dig!

 30. Först och främst så sänder jag precis som många andra styrkekramar! Men jag förstår verkligen inte hur det har skiftat så snabbt (?), i och med att du senast förra veckan skrev ett inlägg om att du är ”lyckligare ön genomsnittet” och ”trivs med tillvaron”. Helt plötsligt kommer detta som en bomb. Jag hoppas ni hittar tillbaka till varandra under betänkelsetiden och att detta inte var något förhastat ändå. Önskar er lycka till!

  1. Jag tror knappast att Isabella är den enda som försöker hålla skenet uppe utåt, oavsett om det rör sig om problem på jobbet eller hemma. Är man dessutom känd så vill man förmodligen hålla skenet uppe till man själv har landat i beslutet.

  2. Vet inte om detta egentligen är jämförbart men tänk dig att du har grundstädat hemma men att det är lite rörigt med saker och ting lite överallt, samma sak är det ju när man är lyckligare än genomsnittet (om jag nu inte missuppfattat Bella totalt här) Man är grundlycklig kan man säga. Man är alltså en glad person i grund och botten som tycker att livet är solsken även när det är regn och åska och då är det lättare att vara lycklig och stark även när det blåser orkan. Jag tror också att Bella har ett starkt självförtroende, även en stark självkänsla och en stark självbild och de människorna är lyckligare än genomsnittet, jag vill, om jag får vara så personlig, jämföra Bella med min mamma som har en enorm grundtrygghet och grundglädje i sig själv: Hon har liksom Bella verkar ha ett starkt grundat självförtroende, en stark grundad självkänsla och en stark grundad självbild. Vilket resulterar i att hon även om hon är ledsen eller orolig så tar det aldrig över henne utan hon står rak och stark och hon kan faktiskt le mitt i eländet och vara lycklig ändå, medans jag har fått jobba häcken av mig med min självkänsla, mitt självförtroende och min självbild.
   Tänk Bella om jag hade haft den självkänslan, det självförtroendet och den självbilden min mor har och som du verkar ha…………………… då hade mitt liv sett VÄLDIGT (förlåt att jag nätskriker 😛 ) annorlunda ut.

  3. Hon kan väl vara lycklig trots skilsmässan. Om det är hon som vill skiljas och kanske träffat nån ny så är hon väl lycklig ändå.

 31. Du är så Otroligt Vacker!! Och så fina bilder på dig och dina Kollegor, man ser värmen du får av vännerna/kollegorna. Och det här med att vara sin egna Bästa vän, instämmer till hundra. Det är bland det bästa som finns i en tillfälligt otrygg vardag.

 32. Grymma fantastiska kvinna, du roddar barn, företag och allt annat i livet + att du är en underbar insperatör till andra! Du är underbar och du kommer klara det här galant, tårarna kommer att rinna, du kommer att vara arg/ledsen och låt det då få vara så för en stund, sen torkar du tårarna och sträcker på dig och ger dig själv en rejäl positiv boost och gör något som får dig att skratta och le.
  Mina egna tårar har runnit, just för att livet inte blev som jag tänkt, men vet du, livet blev ganska fantastiskt ändå.
  Stor kram till dig!

 33. Mina föräldrar skilde sig när jag var 8 år och det var det bästa som hänt mig typ. Önskar bara att dom hade skilt sig tidigare, ärligt talat. Gillis och Sally har två fantastiska föräldrar! Dom är lyckligt lottade, oavsett om föräldrarna är tillsammans eller skilda. Detta kommer bli bra för er alla <3

 34. Styrkekramar till dig. Vet inte hur det känns själv att gå genom en skilsmässa men förstår att det måste vara jobbigt och tungt oavsett anledning. Ta hand om dig. Kram

 35. Du är så jävla grym Bella, du visar vägen för så många av oss tjejer. Den som du en dag väljer att leva ditt liv med skall skatta sig lycklig. Detta kommer du starkare ur!

   1. Absolut men har ni aldrig hört om att peppa människor? Att ge en komplimang? Eller måste allt självklart alltid alltid förklaras till ditt yttersta? Förundras av att folk inte klarar av att förstå självklara språkliga saker…

  1. Det är det som är skrämmande. Att hon visar vägen. Och att ni blint tror att hennes väg enda rätta. Hitta er själva i stället. Testa er fram. Våga älska. Släpp hur andra gör. Funkar bättre. Bellas liv passar henne. Men inget att avundas eller återskapa.

 36. Jag hoppas att ni kan fortsätta att vara vänner och komma överens om barnen och allt runt omkring dem ändå fast ni bor på olika håll:) mest för barnens skull för att dem inte ska känna att dem kommer i kläm och ska behövavälja någonting:/:( ( är själv skilamässobarn) min föräldrar lovade mig och mina systrar att inte vi skulle/ ska komma i kläm men de känns som att vi eller jag gör de då och då men mina föräldrar skilde sig när dem var 16 år men jag tycker inte barn ska behöver komna i kläm bara för ens föräldrar gör det valet. Men jag är säker på att du och Odd kommer göra de bästa för Sally och Gillis och att dem fortfarande kommer att få känna sig lika älskad av båda fast ni bor på olika ställen.

 37. Hoppas som många andra att ni pratar lungt och sansat inför barnen. Antar att Odd bor kvar ännu? Är väl svårt att få tag på bostad i stockholm om det nu är där han vill bo. Hoppas att ni på ett civiliserat sätt kommer överens om umgänget med barnen. Barnen kommer såklart att känna att de gjort något fel, det blir oftast så tyvärr. Därför är det otroligt viktigt att prata lugnt med dem och förklara att mamma och pappa ska bo i var sin bostad men kommer att fortsätta vara vänner. Ingen idé att börja försöka förklara hur det ligger till med så små barn. Isabella, har du lämnat tillbaka ringarna till Odd? Ser att du inte har dem på dig mera. Jag hoppas verkligen att ni kan lösa detta på bästa sätt.

  1. Det är inte svårt om man kan köpa bostadsrätt eller hus. Nästan omöjligt om man vill hyra 🙂

  2. Tycker din kommentar är oförskämd faktiskt. Som om du tar för givet att dom inte vet hur man ska bete sig i en skilsmässa. Och vadå ”barnen kommer såklart känna att de gjort fel”. Det är väl ändå inget bra att skriva? Återigen, ta saker för givet. Många kanske känner så, men långt ifrån alla. Speciellt inte i sån liten ålder.

 38. När jag låg i skilsmässa så inte strålade det om mig! Knappast! Vi hade också små barn som vi tänkte på hur det skulle lösa sig bäst för dem. Men jag var alltid superlessen, hade alltid tårar i ögonvrårna men grät aldrig inför barnen såklart. Men så glad och strålande och lycklig så jag verkligen inte ut. Snarare grå i ansiktet, hade mycket svårt att äta och sova, hade mörka ringar under ögonen, mådde illa nästan jämt. På grund av ekonomin så kunde heller inte min man flytta ut direkt heller då vår ekonomi var superdålig. Så jag förstår inte riktigt hur Isabella kan vara så glad och se ”strålande vacker ut” som många skriver efter ett beslut om skilsmässa. Man sörjer ju fruktansvärt mycket eftersom äktenskapet blir som en egen person tillslut som man tar död på vid skilsmässa. Antingen tycker Isabella att det är riktigt skönt att slippa Odd för att hon inte älskat honom så mycket egentligen (kanske de gifte sig endast för att hon var gravid?) eller så har hon inga känslor för att äktenskapet tagit slut och det är ju lite märkligt med tanke på hennes egna ord om att hon är så lycklig (tidigare inlägg i början av året) och älskar att vara gift. Men det kanske har med hennes ADHD att göra. De har visst svårt med känslorna. Jag hoppas iaf att de lyckas lösa detta på ett bra sätt med barnen i främsta rummet. De är så pass unga än både Odd och Isabella och har inte så väst stor livserfarenhet eller erfarenhet av att vara gift. Jag och min fd man var gifta i 25 år innan vår skilsmässa var ett faktum. Menar inget illa med min kommentar. Tycker bara det är märkligt att vara så glad mitt i ett så svårt beslut.

  1. Men herregud! Kan folk som inte vet nåt sluta sprida massa skit om adhd! Adhd innebär att man är impulsiv, har mycket energi och kan ha svårt att hålla fokus på en å samma grej en längre stund (dock inte om man tycker det man måste koncentrera sig på är väldigt roligt, då kan man tvärtom få ett ”hyperfokus”) det har INGENTING med sånt här att göra.

   1. Handlar inte bara om Isabellas ADHD som jag skrev. Men nåt måste ju vara fel. man är ju inte superlycklig vid skilsmässa.

  2. Så sant, man är inte lyckligare än de flesta vid en skilsmässa med barn involverat, oavsett anledning…..

  3. Det finns inget ”facit” på hur man bör känna/agera osv vid en skilsmässa. Dessutom vet du inte hur Isabella mår hela tiden. Bloggen speglar naturligtvis inte allt, en del är förhoppningsvis privat. Dessutom sprider du fördomar kring ADHD utan att ha kunskap. En osympatisk kommentar av dig helt enkelt.

  4. Eller så är vi olika bara, och bara för att du såg grå ut och inte hade pengar så är det inte så för alla. Kanske. Hoppas att du är lycklig idag och har skapat ett glittrande ansikte och bra ekonomi. Kram!

  5. Men herregud Anna!! Tänk dig lite för innan du publicerar dina kommentarer. Dem kan såra även om du inte tror det. Bella är nog sig själv väl att hon vet vad hon gör! Man har visst känslor fastän man har adhd. (Är gift med en som har det och mitt barn har det!) Läs på om det ämnet innan du uttalar dig! Sen är din kommentar rent oförskämd! Jösses!

 39. Berätta jättegärna om operationen, är också sugen nu när jag precis som du är färdig-ammad och har gått ner alla mammakilo

 40. Hoppas det blir bra för alla till slut. Fattar inte hur du orkar denna glättiga fasad och uteliv? Att ni skiljer er är er ensak men utåt verkar det allt annat än jobbigt? Hur orkar du?

  1. Kom ihåg att bloggen är ju en del av hennes jobb plus att bilderna i detta inlägg är när hon representerar sitt jobb. När jag separerade så bet jag ihop på jobbet eftersom jag inte ville att alla där skulle se hur jag mådde medan inför mina vänner kunde jag bryta ihop.
   Lägg också då till mediabevakningen som hon är under (det var ju ute i tidningarna jäkligt fort efter att Jon publicerat sitt inlägg) så då kanske man hellre ”orkar” denna fasad än att bjuda media Sverige på en kraschad privatperson.

   Kom ihåg att det lilla vi ser i bloggen är vad Bella väljer att visa, vad som pågår inombords hos henne är hennes ensak och ev hennes vänner och familj, men inte vår och definitivt inte medias.

  2. Du skulle bli överväldigt förvånad om du bara visste hur många människor i din omgivning som mår dåligt utan att visa minsta spår. Det är ett stort samhällsproblem att människor inte får/kan/vågar visa sig svaga och ledsna. Jag har flera gånger varit en av dem – endast mina närmsta såg skillnaden.

  3. Men ska hon stå och gråta eller nåt framför kollegor?? Hon skiljer väl på familjelivet och karriären? Jösses!

 41. Du verkar vara som en gammal stark ek, Bella, med rötterna djupt nere i myllan 🙂 Eller som en av de där ryska dockorna med en tyngd i botten, så att även om man håller ner dockan ett tag så gungar den tillbaka i ett stående läge så fort man släpper den. Med de jämförelserna menar jag alltså att du är så stark i dig själv att du inte trycks ner när livet inte är solsken och vackert väder. Och att du skriver att du är din egen bästa vän beskriver så väl din inneboende styrka, glädje och kraft.

 42. Du är inte ensam ♡ Har själv tagit de jobbiga beslutet att separera efter 8 år och jag har kämpat och försökt de senaste 2 åren. Det är inte lätt, det gör ont. Men två lyckliga föräldrar måste vara de rätta. Ge ”oss” och media de lilla du vill, du behöver inte ens be om ursäkt för det. Stor kram!

 43. Du har hela livet framför dig. Allt kommer ordna sig ska du se. Du får bara kämpa på så länge.

 44. Hoppas det blir bättre snart. Även att ditt liv kan gå i normalhastighet. Jag menar inte att det är fel men som det har sett ut så har det kanske gått lite för snabbt med dig och Odd.

  Ni träffades som 14 & 16 åring

  Började umgås 2012 och blev tillsammans.

  Förlovade i September 2012

  Sedan flyttade ni till lägenhet ganska snabbt och planerade på giftermål redan i feb 2013 som blev i aug. Ni hade inte ens varit tillsammans i 1år men sen kom Gillis 2013 och flyttade till Lidingö dec 2015, Sally kom April 2015. Det renoveras hit å dit i huset på Lidingö och 2017 ska ni skiljas.

  Alltså jag har läst tillbaka i arkivet för att se hur din resa har sett ut. Men det är inget fel med få barn, gifta sig och flytta till hus men varför ha så bråttom? Kanske varit bättre och ta lite mer tid så kunde du och Odd fått lära känna varandra mer djupare.. Man är inte samma person när man är 14 och 16.

  Bara min tanke!! Kanske inte så konstigt att det blir skilsmässa i slutändan. Är bara ärlig. Försök nu ta det lugnt och inte vara impulsiv, lev livet och njut av det så kommer det bli bra.

  1. Att det gått snabbt har ingenting med äktenskapet och göra.
   Man kan vrida och vända på hur resan gått till och hur lång tid man varit på den men vad gör det för skillnad?
   Folk kan ta det lugnt och det slutar ändå i skilsmässa medan man kan leva tillsammans för resten av livet trots att man gift sig efter 6 månader.

   1. Finns alltid undantag, men helt klart fler skiljsmässor bland de som aldrig kan ha en vardag utan ständiga förändringar.

   2. H, hur kan du vara så säker på det? Jag har aldrig läst någon sådan studie men i min bekantskapskrets är det definitivt tvärt om. De som fastnar i vardagen är de som tröttnar och skiljer sig först. Alternativt blir bittra och istället klagar på de som väljer att leva sitt liv på ett annat lite mer händelserikt sätt.

 45. Blev ledsen när jag såg att ni ska skiljas. Ibland är det en enkel lösning men jag hoppas att ni verkligen försökt allt innan ni tar det beslutet, tex parterapi osv.. ni har ju ändå barn ihop! Ibland är det värt att hålla kvar och kämpa sig igenom det tuffa. Inget förhållande är perfekt utan man måste jobba på det ständigt. Men jag antar att ni redan försökt allt? Önskar dig allt gott och styrka i detta!

 46. Hej Bella!
  Jag har inte läst din blogg på ett bra tag men har surfat runt i den idag. Du har en svår stund just nu men du verkar ha många fina vänner och arbetskamrater och det är nog skönt för dig att jobba och ha något att ta tag i och något annat att tänka på. Du är ju en väldigt duktig entreprenör, en superentreprenör, det är inget jobb jag skulle klara av. Passar mig bättre att jobba som politisk sekreterare. Kul att du gillar Centerpartiet! Och att du träffar Annie Lööf då och då. Jag vet inte om du är jordnära men naturen är läkande, lägg dig i naturen/skogen bland vitsipporna och lyssna på fåglarna så mår du bättre. För ett tag sedan när vi hade ett terrorbrott på Drottninggatan så mådde jag inte bra utan började lyssna på meditationsmusik på Spotify, jag kan rekommendera ”Deep Meditation 50: Relaxation & Sleep” den är helt underbar och den lyssnar jag ofta på om det är stressigt på jobbet. Idag ska jag åka till min kolonilott som ligger norr om universitetet. Har inte varit där på länge och jag har mycket att ta tag i. Men det är tur att jag inte har sått något då det har varit så kallt. När jag har min kolonilott så behöver jag inte åka iväg utomlands på någon semester utan jag blir liksom ”jordad” och väldigt avslappnad där. Nu tror jag inte att en kolonilott skulle passa dig kanske hi hi men du är välkommen att hälsa på om du vill!
  Jag använder din ögonkräm från LCC och den är svalkande, ska pröva din intimserie så småningom. Jag använder Satin Care Gillette Olay men den innehåller ju parabener och det är ju ej bra. Många kramar Lena Sundén

 47. Jag har aldrig någonsin kommenterat så här men nu kan jag inte låta bli. Läser ibland kommentarerna till de mer personliga inläggen och förundras och fascineras över att vissa ställer frågor och ger råd om hur Isabella ska leva sitt liv. Dessutom ifrågasätter det som varit och vilka beslut som fattats. Många peppande kommentarer vilket är fint men sen ser jag frågor som ”har du lämnat tillbaka ringarna”, ”har ni verkligen tänkt igenom det här” och ”skilsmässan är inte oväntad, du jobbar för mycket och det har gått för fort” Vad förväntar ni er för svar eller reaktion? Nog för att hon är en offentlig person och ”får tåla en del” men vi läsare vet ingenting om deras förhållande. Skulle ni ställa dessa frågor och kommentarer till vänner och bekanta?

  1. Håller med. Förstår inte hur man kan med att kommentera på de sättet. Så konstigt. Undrar om man skulle säga så till någon man mötte ute som m an inte känner… Nej tror inte det!

   Kan inte annat än önska Bella lycka till!!

 48. När min pappa dog fällde jag inga tårar bland andra, min syster grät konstant. Gör det mig till en sämre människa, sörjde jag mindre än min syster? Knappast men vi hanterade och visade det på olika sätt.
  Vad vill jag ha sagt med det? Jo, vi hanterar kriser i livet på olika sätt och vilka är vi att döma eller värdera vad som anses bra/dåligt, rätt/fel? Finns det ett facit? Bara en tanke.

 49. Tycker att flera som kommenterar borde tänka sig för innan de skriver och ställa sig själva frågan: Hur skulle jag reagera om någon skrev såhär till mig? Lovar att många skulle inte vilja höra det som skrivs till Isabella. Tänk er för!

 50. Oj, vad lik du var Scarlet Johansson på sista bilden. Du är väldigt vacker i alla fall. All styrka till dig i denna svåra tid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..