Skilda vägar 

Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta.


Detta blir dagens enda inlägg 

 1. Anna skriver:

  Isabella,

  Jag gar själv igenom en skiljemassa just nu. jag ar också ung (26 ar). Det ar det tuffaste jag någonsin varit med om, jag bor ifrån min familj i USA och det gör inte saken lättare, och speciellt inte när det inte ar sitt eget val att skiljas. Jag vill bara saga att jag tycker du ar en sådan otrolig inspiration. Du har en san drivkraft som ar sa beundransvärd. jag drömmer precis som dig att kunna starta mitt eget företag en dag. Jag brukar tanka att all sorg en dag kommer leda till något ännu bättre, och det tror jag det kommer for dig också!

 2. Jenny skriver:

  Här är en till som ska separera, 3 barns mamma. Blir inte lätt men kommer ändå bli skönt, barnen kommer märka en gladare mamma och pappa. All lycka till dig/er.

 3. Hanna skriver:

  Du är så stark Bella och det kommer bli bra till slut. En tuff period väntar men det kan bara bli bättre. Det är svårt att ta det beslutet men kom ihåg att det kommer något gott ur allt. All styrka till dig <3 kramar!

 4. Isabella, min förebild,
  Som ett skiljsmässobarn vill jag bara säga att sålänge du och Odd kan hålla sams och inte talar illa om varandra framför barnen så kommer de klara de galant. Jag ÄLSKAR båda mina extra föräldrar och jag har fått fyra föräldrar istället för 2 och man kan inte annat än att hålla tummarna för att ni båda kommer träffa var sin ny som era barn kommer att älska 🙂 Lycka till i framtiden, och kom ihåg, när allt blir tufft finns vi läsare här hela vägen och stöttar dig. Var stark och modig som vi alla läsare vet att du kan vara <3 Många styrkekramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..