Hemma

Det var mysigt att komma hem till barnen. Gillis och Sally hade precis fått på sig varsin pyjamas och förberedde för natten. Vi läste en saga innan nattning. Åh som jag ser fram emot att få äta frukost i lugn och ro med dom imorgon.  


Det har hänt lite i barnens sovrum men det är långtifrån klart. Det kommer att bli fantastiskt fint! 

 1. vart är sängarna ifrån ? 🙂

 2. Sofia skriver:

  Vilka underbara sängar!! Kram

 3. Till er som spekulerar och sprider rykten-
  Förstår ni att ni själva skapar problemet som ni varnar Isabella för? Att ni inte är så anonyma som ni kanske tror? Och att det ni gör är potentiellt straffbart som förtalsbrott? Att de ni riktar er emot struntar i er men att andra runtomkring riskerar att fara illa?

  1. Nja.. ryktesspridning och spekulationer är straffbara som förtal endast då någon pekas ut som brottslig, klandervärd eller på annat sätt utsätts för andras missaktning. Krävs betydligt mer än bara rykten om skilsmässa för att någon ska bli dömd till förtal. Dessutom är Bella en offentlig person och enligt lagen får hon tåla mer än privata personer. Håller förvisso med om att det är synd att dessa spekulationer florerar men så fungerar det. Människor är nyfikna. Är dessutom övertygad om att Bella hanterar denna krissituation så bra som man någonsin kan göra på blogg-fronten (och säkert i övrigt också)

   1. fia skriver:

    ”Enligt lagen får hon tåla mer än en privatperson”???
    Vilken lag då?
    Precisera!

   1. Fia: Okej, otydlig. Enligt praxis* får hon som offentlig person tåla mer. Praxis är också gällande rätt. Kan dock inte nämna något rättsfall rakt på sak.

 4. Diana skriver:

  Vad fint rummet såg ut, så härligt med sängarna bredvid varann, så har jag alltid velat ha det med mina barn men rummen har aldrig haft rätt mått, typiskt 😀 Men det går alltid att lösa på annat vis. 😀

  Hoppas du är på bättre humör och styrka idag och har mycket mer klarhet i allt du är bekymrad över.
  Må bäst Bella.
  Kram <3

 5. Anna skriver:

  Gillis bilsäng?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..