Kämpar på

Jag har försökt att upprätthålla en glad sida i bloggen men ni ser ju igenom vilket jag förstår. Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som som bloggen måste uppdateras. Om jag får önska något är det att ni låter mig hantera allt som sker i lugn och ro. Och blir det färre inlägg ett tag är det för att jag inte kan pressa fram något. Jag är ledsen för det.

Idag träffade jag Michaela och Martina på lunch på Strandvägen 1. Nu väntar möte.

 1. Elli skriver:

  Kära Isabella,
  Jag vet inte vad som händer.
  Men kanske era barn tycker bäst om ni är ihop. 2 inte perfekta föräldrar ihop är bättre en var o en för sig. Det är sant.

  Så växte jag upp så och det blev bra.
  Så visar du att det går att kämpa på.
  Att det går att prioritera om i livet och få den bättre ihop.
  Det är väldigt svårt men det kommer uppskattas, för det finns ingen barn som vill inte ha sina kära föräldrar ihop.
  kämpa på! Det är värt det.

 2. Elin skriver:

  Kämpa på! Det fixar du. Går också igenom en tuff period efter alldeles för mycket jobb och en kamp med den otroliga lust och vilja som normalt får andra att tänka att jag är sjuk i huvudet hur jag håller på! Men det går att hitta balansen! Det måste gå. Fortsätt drömma och ta åt dig av att du är en grym inspirationskälla för mig och många andra. Heja dig!

 3. Sofia skriver:

  Jag har läst din blogg sedan din bloggstart och det ibland upplever jag som att jag känner dig och att du är min vän trotts att jag inte känner dig. Jag bland annat senaste tiden upplevt att du blivit mer ”ytlig” i dina inlägg och jag kände så tydligt att det inte var som vanligt. Jag tänkte att antingen går du genom någonting som du inte vill dela med dig av(och inte behöver) eller någon ny marknadsföringsstrategi för att locka fler internationella läsare. Nu när jag läser detta föll det på plats och jag hoppas verkligen att vad du än går genom just nu är att allt blir bra. Du är en fantastiskt fin människa och du förtjänar det bästa! Kramar

 4. Lisa skriver:

  Kämpa på! Livet består av både jobbiga perioder och lättare perioder. Livet fungerar så och man har inte alltid en spikrak kurva uppåt. Ibland är det tufft men då får man desto mer anledning att uppskatta det bra i livet. Genomgår också en jobbig period men man tar sig igenom det också. Var rädd om dig!

 5. Julia skriver:

  Vad är det som har hänt? Hur kan alla tro att det har med familjen att göra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..