Valborg

Igår åkte Odd iväg till Eskilstuna för att träffa lite vänner så jag hade kvällen själv. När barnen hade somnat tog jag ett bad, läste glossiga tidningar och slukade en Lindt Créme brulée. Sedan messade min granne Michaela, så hon kom över med en flaska vin. Väldigt mysig lördagskväll. Somnade mellan två varma barnkroppar. Vi vaknade vid sex imorse och då  gick vi ner och lekte, vid halv åtta dukade jag fram frukost. Efter det har vi badat och pysslat. 

Imorse blev det yoghurt med granola och färska bär. Barnen älskar spenatjuicen. 


Stickad tröja från Gant. Nu ska vi hoppa över staketet till Michaela och Daniel. Dom har bjudit över lite vänner på Valborgs-korvgrillning. Jag hade glömt att det är brasa ikväll! Dock är 20.00 alldeles för sent för Sally och Gillis, dom har ärvt kvällströttheten från mig. Helst somnar dom 18.30-19.00 och kliver upp 05.30-06.00. Dom tiderna synkar med mig perfekt som är väldigt morgonpigg. 

  1. Jane skriver:

    Varför böjer du inte dina ögonfransar? Man får såklart göra hur man vill men om det är din egna mascara så skulle den säkert sälja ännu bättre ifall fransarna var böjda. Smaksak men tror majoriteten vill ha böjda fransar.

  2. Vad använder du för concealer ? 🙂

  3. Sara skriver:

    Mysigt! Hur gör du för att kunna samsova med dina barn utan att dom trillar ur sängen? Jag har samsovit med min pojke som är 1 år nu men nu har han blivit alldeles för vild och rörlig så nu måste han sova i spjälsängen fast varken han eller jag vill det 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..