Vakna på hotell

Det var ett så fint ljus som letade sig in på hotellrummet imorse. Barnen tittade på Barnkanalen en stund och ritade innan vi gick ner till frukosten. Sedan berättade Odd att han hade bokat en massage till mig efter frukost, snällt. 


Fick sällskap av denna powerdonna. Tänk att vi har hållit igång med våra bloggar och byggt bolag från att vi var unga tonåringar. Minns första möte 2005. Stolt branschkollega! Nu ska familjen åka iväg på lite ärenden under dagen, ska bli spännande att se hur övervåningen ser ut när vi kommer hem! 

 1. Tess skriver:

  Go girl power!!! Så glad att du lyfter andra kvinnor! Även, så gulligt av Odd att boka en massage till dig, jag hade blivit jätteglad om min pojkvän gjorde det! 🙂 <3

 2. Karen skriver:

  Vackra inspirerande kvinna 🙌🏾❤️

 3. vet inte om jag ska skratta eller gråta? Bella lyfter upp en annan kvinna i samma bransch där båda två är framgångsrika och tjänar pengar? Istället för att uppmuntra detta så sitter läsare och stirrar sig blint på din bikinibild och huruvida du är smal eller inte, din reaktion på odds överraskning? Ingen lyfter upp det faktum att din och Kenzas resa är sjukt inspirerande och cool, och att ‘vad bra av dig Bella att se Kenza som en branschkollega och inte en konkurrent, go girlpower’! Och det som gör mig ännu mer mörkrädd är att majoriteten här inne är kvinnor som kommenterar helt galna saker och inte män. Vilket sorgligt samhälle vi lever i stundtals, iallafall på nätet.

 4. Cina skriver:

  Blir mörkrädd!! Är det vuxna människor som sprider så mycket tråkiga kommentarer här inne? På en annan vuxen människas blogg. Att ni inte skäms! Det handlar inte om vad man får ”tåla” om man har en blogg eller är känd eller nåt annat…det handlar om att vuxna människor behandlar varandra med respekt! Hur ska våra barn lära sig hur man beter sig och hur man får lov att vara mot andra när deras mammor kräks ur sig såhär mot varandra. Skärp till er ni som skriver en massa skit och sluta läs hennes blogg om ni förfasas över vad som skrivs.

  1. Giulia skriver:

   Otroligt bra skrivet, Cina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..