Nya tapeter

Åh så fina väggarna är! Denna grå/ljusblå kommer att vara i barnens gemensamma sovrum: 

Och i lekrummet blir det grått: 

Tapeterna ovan fungerar ihop med resten av husets färger men tack vare att det är tapet och inte målarfärg blir det lite mer ombonat. Åh så fint det kommer att bli! Inom en vecka är nog allt klart. 

Helgens bukett. Franska tulpaner. Jag har en beauty plåtning här hemma för Mama på tisdag så dom kändes passande. Nu blir det lördagsmys med barnen, Odd ska iväg på en middag med vänner. Ser fram emot en kväll för mig själv! 

 1. Jennie skriver:

  Åh så fin tapet! Vart kommer moln tapeten ifrån?

 2. Typ dom finaste tapeter jag någonsin sett. I alla kategorier.

 3. hur orkar folk kommentera och ha så mycket åsikter här , helt sinnesjukt det är ju bara sluta läsa om man blir så irriterad. ” if you think positive you will get positive results”

  Lampan är superfin var kommer den ifrån? tack för en inspirerande blogg för övrigt!

 4. Alex skriver:

  Hej Isabella! Den här kommentarer hör inte alls till inlägget eller bloggen utan rör LCC. Jag har använt era produkter enda sen de första kom och jag fullkomligt älskar dem, speciellt deodoranten och ansiktsrengöringen! Däremot blev jag lite besviken på värmeskyddet The heat is on och inte alls själva produkten utan på förpackningen. När jag t.ex ska resa någonstans och packar ner det i väskan så måste jag alltid lägga den i en särskild påse eftersom flaskan läcker? Det innebär att jag sedan ska använda det så har massa av produkten runnit ut vilket är tråkigt… Jag vet inte om jag har ett måndags exemplar eller om det kan vara värt att se över flaskan en extra gång! Men annars är jag supetnöjd med alla era produkter, har nästan allihopa!! Och till sist, vilken underbar inspirationskälla du är! Så mycket power! Kram

  1. Mia skriver:

   Varför kommentera aldrig kritiken på förpackningarna? Jag skulle aldrig köpa något som får så mycket kritik för förpackningen oavsett hur bra innehållet är.

 5. Sandra skriver:

  Alla som kommenterar hät är lika goda kålsupare, som man brukar säga. Visst det finns en rad negativa kommentarer här, vissa mer överdrivna än andra. Vissa kan dock tyckas vara befogade men det får de sällan gehör för. Sen finns det de som sitter och försvarar Bella i exakt allt. Klagar därför tillbaka exakt lika mycket. Lägger ned tid på att kritisera den som kritiserar fast personen i fråga kritiserar och klagar lika mycket själv. Det är fint på sätt och vis att försvara Bella men de som skriver negativt om vad nu är, kommer inte ändra åsikt.
  Lite less på den här jargongen här. Svaren fram och tillbaka blir att dessa kommentarer tar upp dumt mycket plats. En tanke till båda ”sidorna”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..