Hotellnatt

Vår övervåning målas om idag och eftersom det lätt blir lite bökigt då valde vi att ta in på hotell. Barnen har tittat på stora fartyg som åker in mot stan, väldigt spännande. Egentligen har hela kontoret en AW men jag kände efter London-resan att jag ville vara med barnen. Vi har ätit middag och glass på restaurangen och spejat på alla fartyg från rummet. Full pott om man frågar barnen. Mysigt. 


Nybadad Gillis. Trevlig fredagskväll på er!

  1. Gud vad härligt med hotell, perfekt! Har inte barn själv och gissar att de gillade utflykten. För att inte tala om hotellfrukost, mumma! Vore coolt att semestra mer i min egen stad. Jag älskar SPA så min dröm är att kunna besöka och feedbacka alla möjliga spa och få betalt för det. Lyx!

  2. Anna skriver:

    Toppen att ta in på hotell när det målas. Men visste du inte det i förra inlägget?

  3. Lena skriver:

    Herregud kan man inte på något sätt få bort alla ”dumma” kommentarer??? Det är varken sunt el konstruktiv kritik. Sluta läs om ni inte har något vettigt att säga! Jag vet att det bästa är bara tiga ihjäl sådana kommentarer men det är inte alltid lätt… Ha en bra dag Isabella och alla andra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..