Fredagsfeeling

Jag har haft en bra fredag. Pingis och jag har haft avstämning kring våra tre bolag vi äger gemensamt. Vi håller faktiskt på att starta ett fjärde nu (med andra delägare) vilket är spännande. Men det går i linje med allt annat vi gör så vi behåller fokuset. Jag har sänt live med LCC, haft produktutveckling och tagit en hel del beslut kring mycket. Nu är jag rätt trött i huvudet efter en effektiv vecka, skulle egentligen behöva köra ett hårt träningspass för att komma ner i varv. Kanske hinner det när barnen har somnat. Oavsett så känns det välkommet med helg! 


Idag har jag en vit kavaj från Stylelevel (adlink), väska Chloé, baströja under från Ellos,  byxor från Dagmar (adlink) och skor Flattered.

 1. typ skriver:

  Sendi Skopljak en tjej från Hercegovina med över 750 tusen följare på Instagram inspirerar med resor, träning och livsstil in följ henne du med om du vill inspireras ❤

 2. Jag håller med angående att bloggen blivit ”tråkig” på sistone. Jag har följt dig under alla år, till och från. Din resa har varit rolig att följa och inspirerande med allt du tar för dig. Men nu förstår jag att bloggen inte är prioritet längre, kanske bara under en period då det är stressigt eller så har också du tröttnat på att skriva. Att ha en blogg och komma på nya inlägg flera gånger om dagen är jobbigt och kräver mycket var dag, men nu handlar den mest om att marknadsföra ditt liv och dina företag. Känns som du nått toppen bloggmessigt och det finns inte så mycket för oss läsare att hämta längre. Det står still, det fylls ut med samma inlägg i olika skepnader. Ingen känsla av wow eller aha, bara en känsla av att jaga kommentarer. Jag kommer fortsätta läsa, men inte pga ditt innehåll utan pga kommentarerna, men även de börjar nu bli tråkiga, samma visa var gång. Vi provocerar och vi blir provocerade, dag ut och dag in. Men det är en bra åsiktsskola, jag har lärt mig mycket om vad jag egentligen har för åsikter och vad andra kan tycka och tänka i olika situationer och sammanhang.

  1. Mycket bra skrivet! Vi delar åsikter.

  1. Sofia skriver:

   Håller med! Samma här. Läser endast för kommentarerna vilka lär mig mycket om mig själv och andra människor.

 3. Ann skriver:

  Håller med, bara reklam numera och bilder på Isabella i olika kläder. Med adlinks, såklart. Sälja, sälja, sälja. Det var inte alls såhär när jag började följa bloggen, så det är väl bara att gå vidare och sluta läsa, tror jag. Lite tråkigt ändå, för jag gillade så mycket att läsa om Isabellas vardag med högt och lågt om allt möjligt. Nåväl, jag får hitta nån annan blogg 🙂.

 4. Spännande med ett nytt bolag!! Är jättenyfiken på vad det är! 🙂

 5. Haller med Kattis in Athens

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..