Fin vardagsfrisyr

I samarbete med LCC

Jag får många frågor kring hur jag stylar mitt hår, så jag tänkte passa på att berätta. Jag har två knep:

 1. Jag preppar håret ordentligt samt stylar direkt när jag har tvättat det. Alltså jag stylar det inte efter några dagar utan ser till bygga upp en grund direkt. Det gör jag med LCC:s fönkräm som gör håret tjockare och ger struktur.
 2. En värmeborste som får till den fönade känslan. Kan man göra en riktig föning själv med rundborste behöver man ju inte denna såklart. Men jag får inte till det, därför fönar jag håret torrt och använder denna värmeborste efteråt.

Jag har en från OBH Nordica (adlink) jag använder den på torrt hår. Det tar fem minuter att få till ett svall. Har håret blivit rakt efter en dag böjer jag till några längder runt ansiktet på morgonen. Viktigt är att alltid ha ett värmeskydd under, jag gillar The Heat is on från LCC, den fungerar på torrt hår också.

Sedan i med All Time High i hårbotten. Det är vår volymspray som kommer ut om några veckor. Innan den kom så använde jag Good to go i hårbotten fastän håret var nytvättat.

Viktigt att massera in produkten i hårbotten med fingertopparna för bäst effekt (samt att produkten inte ska synas). Under dagen brukar jag också ”massera upp produkten igen” för mer volym.

Klart! En frisyr som har en bra grund som håller sig fint i flera dagar. Bra volym i botten tack vare volymsprayen/torrshampoon och formade längder som jag älskar. Förresten, hos Apoteket AB (online och butik) får du faktiskt vår fönkräm när du handlar två produkter från oss. Superbra!

I samarbete med LCC

 

 1. Kan du snälla göra en video när du använder värmeborsten? Jag har svårt att greppa hur jag ska använda den för en fin vardagsfrisyr.

 2. M skriver:

  När kommer den nya förbättrade mascaran som du skrev om tidigare?

 3. Kajsa skriver:

  Köpte din maskara för ett tag sedan
  ( söker alltid efter en bra maskara) och jag som har korta, tunna och lite spretiga fransar var lite tveksam hur JAG skulle hantera borsten som är relativt stor men blev sååå nöjd! Konsistensen är toppen, för mina fransar.

  Jag får också bäst resultat på håret om jag fönar och stylar det efter jag tvättat håret, trotts att jag ska lägga mig.

  Ha en trevlig helg!

 4. Annika skriver:

  Mäh?!? Nu vågar ju inte jag fråga vilken snygg färg du har på läpparna efter alla kommentarer…?
  Vilken är det?:-)

 5. Oops skriver:

  Detta är ju ett reklaminlägg, har egentligen inget med hår att göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..