Stockholm

Jag var tillbaka i Sverige vid halv sex idag. Passade på att bunkra upp med nya businesstidningar som jag läste på planet. Älskar inspiration. 

Alltid lika vackert att få landa i Stockholm 

Blus Veronica Virta, jeans Zara

Det var en solig stad som väntade. När jag kom hem var barnen hos grannen och lekte med alla kompisar i området, vi hann pussas och kramas lite innan det var dags för läggning. Nu väntar kvällsjobb. Det kan tyckas vara konstigt att sätta igång precis när jag varit borta i ett dygn men jag har en mailinkorg som jag inte hunnit gå igenom ordentligt. 

 1. Magne skriver:

  Planeten går under og man ser at kapitalisme ikke fungerer og er på vei ut (1% eier halve verden nå) men du virker være kvar på 90talet!!!! Narsissistisk yuppie med materialisme og makt i førersætet. Tragisk arv til dine og verdens barn.

 2. Maria skriver:

  Hej! Jag har precis fått ett nytt jobb i reception som kräver helt svårt klädsel och jag äger typ inga svarta kläder utom byxor. Har du något tips på vart man kan hitta fina svarta blusar till ett rimligt styck? 🙈

  1. Maja skriver:

   HM och alla ”basic” affärer?😃

 3. Sara skriver:

  Herregud vad snygg du är Bella!! <3

 4. Malin skriver:

  Håller helt klart med om att kommentarsfältet ibland spårar (går sällan att läsa på sommaren när folk har semester för då blir kommentarerna som värst och man känner sig rent av illa till mods när man går in här) men jag tvivlar på att Isabella själv har något problem med det. Hon uppmanar aldrig till god ton, har offentligt gått ut med att hon byggt sin läsarkrets på provocerande innehåll som hon vet av erfarenhet får folk att gå igång och hon modererar faktiskt inte kommentarerna efter några slags riktlinjer. Hon ville inte ha kommentarer om vikt ett tag men det släpps igenom kommentarer om hennes vikt ändå som om de som modererar aldrig någonsin fått dessa instruktioner och vi har ju sett deras kontor och vet att de inte sitter många centimeter från varandra. Om hon ville skulle Isabella kunna påminna om att det inte ska godkännas kommentarer om hennes vikt men hon väljer att inte göra det. Hon väljer också att inte moderera kommentarer där läsarna går på varandra här inne. Hade hon velat ha ett bättre klimat bland kommentarerna så hade hon kunnat skapa det. Sen ligger ju varje enskilt ansvar på de individer som lämnar kommentarer men som sagt, som man bloggar får man ligga. Vill man provocera och det resulterar i att folk blir provocerade så är man nog rätt nöjd i alla fall.

  1. Sofia skriver:

   Ska jag vara ärlig så är jag endast här för kommentarerna. Och då menar jag endast.. Haha:p

 5. Anna skriver:

  Hej!
  Nu när den fantastiska nyheten att NaturalCycles får klassas som
  preventivmedel vore det kul med en rabattkod för att börja använda den. Är det något som kommer komma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..