Nytt hos Babyshop

-I samarbete med Babyshop-

Vädret har verkligen varit upp och ner i april. Häromdagen var det nollgradigt tidig morgon och det kändes högst aktuellt att ta på overallen på barnen, sen regnade det på eftermiddagen och sen sol. Jag lämnar barnen och försöker alltid förbereda kläderna och deras ryggsäckar. Jag svängde förbi Babyshop tidigare i veckan och kikade på nyinkommet då jag är en stolt ambassadör. Jag hittade nya kläder från GAP. Kolla in dom här söta. GapKids kollektionen finns från babyn ända upp till skolåldern.

Tar gärna emot tips på vad ni har för kläder under de tunnaste regnkläderna. Känns som att det är svåraste övergången nu mellan iskall vår till att det blir sommar då termobyxor och fodrade regnställ byts ut. Koden ISABELLAGAP ger 20% på hela GAPs sortiment hos Babyshop.se, och är giltigt t.o.m. 30/4. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

– I samarbete med Babyshop-

LOADING..