En drömfrukost

Det är alltid en lyx att få äta hotellfrukost. På finare hotell kan man få ha vilka önskemål man vill i princip, inga bufféer utan bara nämna vad man är sugen på. Imorse blev det omelett med lax, croissanter med smör och sylt, färsk frukt med mandelmjölk och en smoothie på spenat, äpple, mynta och ingefära. Frukost-himmel! Emma och jag åt länge och jobbade samtidigt. På hotellet Knightsbridge där vi har bott är det som ett stort vardagsrum/bibliotek så det är en väldigt härlig jobbmiljö att vara i minst sagt. 


När vi var klara tog vi en sväng på stan, spanade in Flattered på Harrods och rekade lite för LCC:s räkning. Herregud vad Space NK skulle vara en dröm-återförsäljare, sedan hittade jag också lite produkter från nya märken som jag ska prova. Jag letar efter dom perfekta wipsen för ansiktet, den ska ta bort make up, exfoliera och återfukta samtidigt. Det är min nästa utmaning! Världens roligaste jobb. Nu väntar snart flyget tillbaka. Har ett telefonmöte med LCC:s ledning strax. 

 1. Jag tycker sephoras wipes är superbra med just de egenskaperna☺

 2. Hej! Om man använder wipes så vill man väl även använda dessa för ögonmakeup – kanske till och med främsta användningsområdet för tex vattenfast mascara. Runt ögonen skulle jag inte köpa någon produkt med exofolierade effekt. Mvh konsument 🙂

  1. Sant, tänkte inte på att hon skrev exfolierande. Jag använder wipes för att det ska vara smidigt att ta bort allt smink, inklusive ögonmakeup. Så jag skulle heller inte köpa wipes med den effekten.

 3. Åh va mysigt med hotellfrukost. Croissanter, minst sagt frukost-himmel 😀

 4. Ellen skriver:

  Lumene 3 in one är originalet! Ngt annat går inte att använda!

 5. Hanna skriver:

  Vilken vardagslyx! 😍 Finns inget bättre än hotellfrukost!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..