Chiltern Firehouse

Igår var vi ute på en väldigt rolig middag med ett gäng investerare inom start up-branschen. Vi åt på Chiltern Firehouse, ett fantastiskt ställe som jag definitivt kommer att besöka igen. Det var himla spännande samtal inom det såkallade D to C – Digital to Consumer, alltid lärorikt att få höra andra investerare berätta om deras tankar. Förresten, jag brukar inte berätta om folk som jag ser ute men nu kan jag inte hålla mig på grund av att jag var så förtjust i honom i tonåren, nämligen Orlando Bloom. Han satt vid bordet bredvid. Vill ni spana på människor var det helt klart ett ställe att besöka. 

Kjol By Malina (adlink), skor från Zara (lånat av min granne Michaela) och väska Chanel (lånade denna av Pingis, denna är i en bättre middags-size). 

Kavaj Zara (lånat av Michaela också) och blus under från Filippa K. Örhängen Lara Bohinc. 


Nu väntar frukost, möte och flyg hem vid 14.00!

  1. Kikki skriver:

    Jättefin dress MEN för kort kjol! Passar inte en affärskvinna alls. Hoppas att du inte blir ledsen, men det måste sägas… I övrigt är du ju snygg som vanligt 🙂

  2. Snygg outfit! Och vilken jäfla dröm att få spana in Orlando <3

  3. leah skriver:

    Kjolen är från Asos. Har en likadan. Kan inte använda den eftersom halva röven syns när man sitter ner. Vet inte hur bella hanterade det. Måste ha dragit ner ner då och då antar jag. Too much liksom… :/

  4. Lj skriver:

    Wow… tänk om en man kommenterat här att Bella var ”opassande”. Hur hade folk reagerat då? Britterna kan nog behöva lära sig att slappna av lite snarare än andra hållet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..