Inspirationsträff

Emma och jag åkte ut mot Shoreditch under eftermiddagen och träffade grundarna av The Pop Up Agency. Dom är ett kreativt management-bolag som kommer med en brief på 48 timmar. Dom jobbar idag med kunder runt hela världen, såsom Facebook och andra enorma bolag. Jag är så fascinerad över hur killarna bryter klassiska bygga-bolagsnormer. Tillexempel roterar dom roller i företaget varje kvartal. Jag har svårt att få ihop mentalt hur det skulle gå till om vi hade gjort så i LCC. Men jag älskar tanken kring att utmana strukturer.


Efteråt åkte vi till Sketch på afternoon-Tea, där hade Emma och jag ett möte kring innehåll och you tube-serien. Himla kreativt och kul! Nu väntar dagens första paus på rummet och sedan väntar nästa möte ute på middag. Kul!

 1. Irene skriver:

  Det är hemskt att läsa kommentarerna. Inför en moderator!

 2. emma skriver:

  håller med mirranda..utan kommentarsfält, mindre läsare! jag läser texten i bellas blogg, för jag har noll intresse om innehållet. Stort gäsp! MEN, jag läser kommentarerna, allihopa! Det är sjukt underhållande hur ngn orkar kommentera ngt blondie gör. Skrattar högt när här är folk som går in o sen försvarar bella precis som det vore deras bästa vän!. Jag dör! Underhållande till tusen! så man får väll tacka 🙂

 3. Jenny skriver:

  Hej!
  Jag som några andra älskade din svarta klänning!
  Vilket märke?

 4. Clara skriver:

  Åh vart är klänningen ifrån? Så himla fin!! Ignorera dom över, du är bäst!

 5. Joanna skriver:

  Du är otroligt. Otroligt inspirerande! Önskar att jag hade hälften av din energi. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..