Söndagskvällen

Och så har barnen somnat. Egentligen borde jag ta ett städrace men det var skönt att sätta sig ner i soffan. Om en stund får det bli plock. Ett tag var vi duktiga på att barnen skulle städa undan innan de gick och la sig men nu har vi liksom glömt att hålla i det. Istället har vi ätit middag, badat och läst böcker i stora sängen. Mysigt det också. 


Jag bygger upp volymen i håret med en fönkräm från LCC. Håret känns mycket fylligare efteråt. 

När det är fint hemma och jobbet är gjort ska jag ha söndags-spa i badrummet. Hårinpackning (The Cure) medan jag badar och så en ansiktsmask (Sleeping sensation). Vardagslyx! Jag ska även bestämma slutliga doften på vår advanced skincare ikväll. I vissa ansiktsprodukter vill jag ha doft och andra inte, de flesta i ansiktsserien från LCC är parfymfria. Men i rengöringen och crémen vill jag ha lite doft, nu har jag prover på svag apelsin. Helt fantastisk. Jag skulle gärna ha hoppat i denna kimono efteråt. Visst är den fin? Imorgon ska jag svara på fler entreprenörsfrågor förresten, kul!

 1. Bellis skriver:

  Bloggen börar kännas en trist så opersonlig allt handlar bara om yta och ditt uteliv med adlinks och samarbete.

  1. Lotta skriver:

   Sluta läs då?!

 2. Här hemma hjälper min son till när vi storstädar en gång i veckan. På dagarna blir det oftast jag som plockar i hans rum dock 😉 ibland får jag med honom!

 3. Anette skriver:

  Jag gillar ansiktskrämer som doftar. Det är ju så flyktiga ämne att dem dunstar på huden och doftar inte särskilt länge, men när jag smörjer mig vill jag ha en doft jag gillar. Just apelsin är väl ingen doft som alla tycker om? Allra bäst hade väl varit att ha både med och utan parfym, så folk kunde få välja?

 4. Var kommer kimonon från? Så vacker!

  1. Vega skriver:

   Kimono är väl från Japan, eller?

   1. Emma skriver:

    det säljs kimonos på lindex, HM osv, tvivlar att dessa är från Japan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..