Uppskjuten B-day

Det är tur att Sally ”bara” fyller två år imorgon och fortfarande inte vet vilken dag det är. Det är nämligen så att leveransen med Sallys alla födelsedagspresenter skulle kommit ikväll men leveransbolaget som skulle leverera gjorde aldrig det så nu har vi inget att slå in. Noll. Jag handlar ju allt online och på grund av alla röda dagar var jag helt enkelt försent ute. Det innebär att vi idag står redo med en Spidermantårta men inga leksaker, gah!


Odd och jag kom fram till att vi skjuter på Sallys födelsedag tills på torsdag istället. Är man världens sämsta förälder om man gör så?! Sally vet ju ingenting men det känns lite fel i magen att fira på fel dag. Men hon (och Gillis) skulle nog bli besviken om vi bara kom med en tårta imorgon. Jag vill att firandet ska vara ordentligt, med tårta, sång och klappar på morgonen. Så därför får nog tårtan vänta tills på torsdag… Hur skulle ni ha gjort? 

 1. Emma skriver:

  Om du nu tycker att det är så viktigt med alla presenter och du vet om att det var röda dagar, VARFÖR beställer du inte i tid då? Hur kommer det sig att du hinner köpa grejer till dig själv under tiden?
  En 2åring blir glad av tårta på morgonen.. Du hade dessutom kunnat ta en tur med din dotter till en butik, och låtit henne själv välja något litet..

 2. Sanna skriver:

  Ursäkta. Tyck och gör som ni vill. Att inte fira ett barn på deras födelsedag verkar helt skruvat. Det är ingen som säger att hela släkten måste komma och att de är kalas för hela slanten just den dagen! MEN, man firar på rätt dag. Sen kan man ta det riktiga firandet till helgen eller när fasen man nu känner för det. Att presenterna inte anländer i tid kan hända den bästa… men då löser man de som många redan skrivit med något litet från affären.
  Att sedan läsa hur du köpt nya underkläder och allt annat skojigt du hinner med om dagarna… får ju tankarna att gå mot hur du prioriterar.. eller hur ni prioriterar? Ingen illa menat utan mer ett wake upp call.. idag fyller hon två år. Men hur blir det i framtiden??
  Om paketen ej anlände i tid finns det bara en orsak till.. man beställde inte i tid. Alltså låg hennes födelsedag inte på prio ett listan..
  Jaja de blir egentligen ingen rolig historia i framtiden heller. Men verkar ju vara mer vanligt än jag trodde att man gjorde på detta vis. Hm.

 3. A skriver:

  personligen skulle min dotter bli glad över tårtan och ”acceptera” art hon får presenter dagen efter eller 2 dagar efter. De har inte så mkt tudsuppfattning i den åldern. De skulle nog nöja skg med en inslagen kokosboll typ.

 4. Vårt barn fyllde 4 år igår. Vi är i fjällstugan. Vi firade henne bara tårta och lite presenter. Till helgen kommer vi hem så många släkten kommer och firar henne. Vi förklarade henne att släkten firar henne när vi kommer hem. Hon var ändå överlycklig att fylla 4år utan ballonger och många presenter. Hon nöjde med oss som var med.. förklara barnen så de får lära hur det funkar.. inte skjuta upp..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..