Snart fredagsmys…

Fredag idag! Här på kontoret har det varit möten och strax sänder LCC live via instagram, jag ska berätta lite om intim som lanseras snart. Superroligt. Om ni har någon annan fråga är det bara att ställa! Jag ser fram emot att ha fredagsmys ikväll med barnen. Dom brukar få varsin skål med chips och så väljer vi något bra att titta på hos Netflix, vi varvar Daniel Tiger, Doctor McStuffins, Alfons och Lilla prinsessan. Det är roligt att se hur lätt dom tar efter våra beteenden. Tillexempel så byter jag alltid om när jag kommer hem till bekväma plagg. Nu har Gillis och Sally börjat säga samma sak, ”måste ha sköna kläder, inte dom här mamma”. Sedan sitter vi ett helt mjukisbyxgäng i soffan. Dom har ju alltid mjuka kläder på sig så ingen större skillnad för deras det he he.

Dagens skor från Flattered ”Aurélie” (adlink)

Baströja från Ellos (adlink)

Kostym från Stylelevel (adlink). Det är en lyx att kunna ta ett möte nere i Sturegallerian, kontoret blir plötsligt väldigt stort :- )

  1. Det är så jäkla skönt att komma hem och ta av sig BH’n o låta chipstuttarna andas 😂 Hinner knappt in i huset….haha 😅 Ha en fin lördag

  2. ❤️❤️❤️ Älskar att du börjat satsa på dina bilder och skippar att bara köra med mobilen!!! Fotograf och stylist och MUA gör ju att det blir extra härligt. Förstår inte hur folk kan störa sig på en sån sak, jag älskar det!!!

  3. M skriver:

    Alltså jag kan mycket väl tänka mig varför odd inte är med så mycket i bloggen, hade jag vart honom och Isabella hade jag vart så förbannat trött på alla otrevliga ifrågasättande läsare. Han verkar vara en trigger för dom som skriver elakt.

  4. Elsie skriver:

    Jag tycker det var så grymt bra av dig när du skrev att inga kommentarer om din kropp skulle gå igenom! Så bra för alla att slippa läsa sånt. Har den som godkänner kommentarerna nu missat att du vill ha det så?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..