ANNONS

Snart fredagsmys…

/

Fredag idag! Här på kontoret har det varit möten och strax sänder LCC live via instagram, jag ska berätta lite om intim som lanseras snart. Superroligt. Om ni har någon annan fråga är det bara att ställa! Jag ser fram emot att ha fredagsmys ikväll med barnen. Dom brukar få varsin skål med chips och så väljer vi något bra att titta på hos Netflix, vi varvar Daniel Tiger, Doctor McStuffins, Alfons och Lilla prinsessan. Det är roligt att se hur lätt dom tar efter våra beteenden. Tillexempel så byter jag alltid om när jag kommer hem till bekväma plagg. Nu har Gillis och Sally börjat säga samma sak, ”måste ha sköna kläder, inte dom här mamma”. Sedan sitter vi ett helt mjukisbyxgäng i soffan. Dom har ju alltid mjuka kläder på sig så ingen större skillnad för deras det he he.

Dagens skor från Flattered ”Aurélie” (adlink)

Baströja från Ellos (adlink)

Kostym från Stylelevel (adlink). Det är en lyx att kunna ta ett möte nere i Sturegallerian, kontoret blir plötsligt väldigt stort :- )

107
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00