Redo för buskarna

Jag vet inte om det är en pik eller önskan från min kära man men idag när jag kom hem från jobbet låg det rosa trädgårdshandskar framme. Kan det vara så att vi ska kratta löv bland buskarna i helgen. Och kan det vara att jag smidigt från det tidigare för ”att jag inte har några handskar”. Hmmm… 

Efter middagen lekte vi med lego och körde några vändor kurragömma tills det var dags att… 

… Borsta tänderna och natta barnen. 

Nu sover dom, dags för lite vin, choklad som jag fick av min granne och The Americans säsong fyra. Odd och jag är inte helt fast än men vi hoppas att serien blir bättre snart! Trevlig fredagskväll på er. 

 1. Lina skriver:

  Har ni kollat på serien Billions? Annars kan jag verkligen tipsa om den i fall inte the Americans faller er i smaken

 2. Tycker att dina foton i bloggen varit SÅ fina det senaste! Är de tagna med en ”vanlig” digitalkamera (kompaktkamera) eller är det en systemkamera du använder? 🙂

 3. Gamla Bella är tillbaka! Härligt! Hoppas du och familjen får en fin helg!

 4. Pia skriver:

  Fint vinglas 🙂 Vad är det för något – måste ha!!

 5. Malin skriver:

  Mysig fredagskväll. ❤️
  Jag ska gifta mig nästa sommar och tittade nyss på din och Odds bröllopsvideo. Alltså den är SÅÅ fin. Kärleken som ni har för varandra lyser verkligen så stark.
  Önskar jag hade råd att göra en liknande film när vi gifter oss.
  Håll fast vid er starka kärlek i tider när det krisar. Kärleken är tålmodig och stark, men man måste vara rädd om den. Varma kramar och ha en underbar helg fina Bella. ❤️

  1. Malin skriver:

   Glömde skriva. Jag har tidigare varit gift med en man som var VD på ett företag. Han jobbade dygnet runt och jag fick dra det stora lasset hemma, med barn och hushållsarbete. Klyftan mellan oss växte sig större och större. Han var på flashiga events och middagar med jobbet medan jag torkade snoriga näsor och dammsög hemma. Han träffade många vackra kvinnor på jobbet. Till slut inledde han en affär med sin sekreterare och de är numera gifta. Trots att kärleken mellan mig och min f.d. make var otroligt stark kunde den inte stå ut med vilka påfrestningar som helst. Detta kommer för alltid vara en sorg i mitt liv, trots att jag träffat en ny, fantastisk man. Livet har lärt mig att jag aldrig mer kommer gå med på för mycket distans makar mellan. Man måste vårda kärleken ömt. Umgås, ta sig tid för varandra. Nu behöver det inte bli så här för dig och din familj, men jag vill ändå säga: Var rädd om Odd och barnen, vårda familjen som det käraste du har. Berättar också det här för att det kanske kan hjälpa någon annan i liknande situation. Kram på er alla därute. ❤️

  1. Kio skriver:

   Vilken fin kommentar från dig!

   Hoppas ditt kommande äktenskap blir bättre än ditt första och jag önskar dig all lycka och kärlek i framtiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..