ANNONS

Redo för buskarna

/

Jag vet inte om det är en pik eller önskan från min kära man men idag när jag kom hem från jobbet låg det rosa trädgårdshandskar framme. Kan det vara så att vi ska kratta löv bland buskarna i helgen. Och kan det vara att jag smidigt från det tidigare för ”att jag inte har några handskar”. Hmmm… 

Efter middagen lekte vi med lego och körde några vändor kurragömma tills det var dags att… 

… Borsta tänderna och natta barnen. 

Nu sover dom, dags för lite vin, choklad som jag fick av min granne och The Americans säsong fyra. Odd och jag är inte helt fast än men vi hoppas att serien blir bättre snart! Trevlig fredagskväll på er. 

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00