Ny struktur

Vi håller på att utveckla en ny kalender-struktur för mig. Förut har Simon och jag bara bokat in allt som går mellan 09.00 och 17.00. Men jag har märkt att det inte fungerar optimalt. Det som tar stryk är förberedelsen samt sammanfattningen efter mötet på alla actions som ska göras. Sedan får jag också ta tag i mailen på kvällarna, det är inte effektivt. Jag blir en flaskhals. Därför har Simon tagit fram ett fast schema och efter den så lägger han in möten varje vecka. Självklart förändras schemat ibland eftersom jag nu reser varje vecka i och med exporten men det känns väldigt klokt att jobba utifrån en grund:

 

Planen är att börja varje morgon med att gå igenom mail, blogga och ta bilder som ska användas för bolagens kanaler under dagen. Måndagar ska försöka hållas till en dag där jag endast tar interna möten för företagen på kontoret/Löwengrip invest investerat i. Och allt som är orange är tid för externa möten. Vi kommer att börja jobba efter denna successivt. Jag har stora förhoppningar kring att dagarna känns lite lugnare när det blir mer rutiner med block. Samt klokt att ha mer tid för förberedelse och actions, det är ju A & O (därav blir det så bra med en timma i mellan varje möte). För att kunna vara kreativ på beställning behöver grunden vara stabil och det här kommer att hjälpa till. Kul!

 1. Vet någon om det finns någon mobil-app man kan göra liknande planering i?Jag behöver enkelt kunna flytta om blocken.

 2. Vet någon om det finns en mobil-app man kan göra liknande planering i?

 3. Helle skriver:

  Hej Bella!
  Tycker att du är en inspirerande kvinna. Det jag gång på gång funderar över är hur du orkar med ditt höga tempo? Själv jobbar jag som chef och har 25 i min personalgrupp. Det är mycket möten och utvecklingsarbete hela tiden. Det är roligt men väldigt tufft och jag känner att min fritid tar stryk då jag bara vill träffa min familj när jag kommer hem. Hur klarar du av att ladda om och gå ut på kvällen efter en fullspäckad dag?
  Kram Helle

 4. Varför jobbar du inte dygnet runt? Varför slutar du inte tidigare? Varför börjar du så sent? Kom ihåg att vara mamma också!

  Alltså, you guys! Investera energi i ert eget schema istället för att slösa energi på någon annans. Alla skapar sina scheman efter sina egna behov. Och det här funkar för henne

  Min fråga! Använder ni något speciellt program för att göra scheman i?

 5. Detta är jätteintressant att se, mera sånt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..