Twistshake

– I samarbete med Twistshake –

Idag har jag ett samarbete med Twistshake igen som varit med förut här på bloggen. Vi har en hel del nappflaskor hemma nu i flera möjliga former och färger och även massa nappar. En av flaskorna på bilden är deras Anti-Kolik flaska. Den kommer med mixernät som motverkar klumpar i välling och en smart behållare. Jag vet från flera småbarnsföräldrar hur det kan vara med barn som har kolik och det känns ju som att alla sätt att motverka det är bra sätt. Den rosa flaskan på bilden är en Sippy cup som man blandar vilka frukter man vill i och skakar ner i vatten så slår mixernätet med taggar sönder frukten och det blir fruktdryck av det man har hemma. Den finns i två storlekar, en för 8+ och en för 12+ månader.

För er som är nyfikna på deras produkter så har jag just nu en rabattkod som gäller mellan 30/3 till 14/4. Uppge koden ISABELLA20 på hemsidan så får du 20 procent rabatt på hela deras sortiment! Kika in på deras sida här

– I samarbete med Twistshake –

 1. Anna skriver:

  Snälla använd inte plastflaskor till era barn! Finns ekologiska, giftfria glasflaskor eller flaskor i rostfritt stål.

  1. A. skriver:

   Kan bara hålla med. Sluta med plasten, för både barnen och miljöns skull.

 2. Olivia skriver:

  Förstår inte utseendet på de här flaskorna, tankarna går till något som dricks på ett gym av en body builder, proteinpulver eller något. Saknar något lekfullt och barnnära i designen.
  Ser produkterna överallt i sponsrade inlägg så trovärdigheten i de positiva omdömena sjunker lite för mig.

  1. Anna skriver:

   Twistshake är en sämre kopia av Smartshake, en flaska som används för vuxna på gym. Smartshake har nu kommit med sin egna bebis/barnflaska som heter Herobility. SÅ mycket snyggare än twistshake, och flera, bättre funktioner dessutom.

  1. Det är nog för att dem kopierat SmartShake som de ser ut som en shaker 😂

 3. Linnea skriver:

  Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

 4. Vilken smart grej! skulle jag behöva åt mig själv…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..