ANNONS

Twistshake

/

– I samarbete med Twistshake –

Idag har jag ett samarbete med Twistshake igen som varit med förut här på bloggen. Vi har en hel del nappflaskor hemma nu i flera möjliga former och färger och även massa nappar. En av flaskorna på bilden är deras Anti-Kolik flaska. Den kommer med mixernät som motverkar klumpar i välling och en smart behållare. Jag vet från flera småbarnsföräldrar hur det kan vara med barn som har kolik och det känns ju som att alla sätt att motverka det är bra sätt. Den rosa flaskan på bilden är en Sippy cup som man blandar vilka frukter man vill i och skakar ner i vatten så slår mixernätet med taggar sönder frukten och det blir fruktdryck av det man har hemma. Den finns i två storlekar, en för 8+ och en för 12+ månader.

För er som är nyfikna på deras produkter så har jag just nu en rabattkod som gäller mellan 30/3 till 14/4. Uppge koden ISABELLA20 på hemsidan så får du 20 procent rabatt på hela deras sortiment! Kika in på deras sida här

– I samarbete med Twistshake –

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00