Bästiskväll

Igår kväll så checkade Sheila och jag in på hotell Rival vid Mariatorget för att ha en helkväll ihop. Vi blev sminkade av duktiga Michaela och vid 21.30 väntade bord på resturang Punk Royal på Folkungagatan. Jag önskar att jag kunde visa bilder från upplevelsen men det var strängt förbjudet att fota. Det var hur som helst fantastiskt god mat och vill bara vara med om en restaurang-upplevelse utöver det vanliga ska man gå  dit. Man blev matad med sked, shottade löjrom från handen, det låg badankor på tallrikarna etc. Kul med något helt annat.

Vi kom ändå i säng rätt tidigt men låg och pratade till två på natten. Min silkesskjorta är ifrån Stylelevel. Den lanserar på hemsidan ikväll.

På morgonen hade vi beställt upp frukosten till halv tio. Väldigt lyxigt med sovmorgon också. Vi åt croissanter med sylt, nutella och grekisk yoghurt. Mums. Efter det gjorde vi oss ordning och jag tog en taxi till kontoret. Blir några timmars jobb och en intervju innan jag hämtar barnen på förskolan.

 1. Vem tog fotot i hotellrummet? Haha, bara undrar? Det har ni missat, felletare!

  1. Sofia skriver:

   Säkert självutlösaren 😉

 2. Barnen verkar ju ha det jättebra som får så mycket tid med sina föräldrar.

 3. My skriver:

  Så länge båda personerna i ett förhållande har samma möjligheter till att göra karriär, resa och träffa vänner så är det fine….

  1. K skriver:

   Så det är bara föräldrarnas behov som räknas?

   1. P skriver:

    Tycker du K att dessa barn mår dåligt på något vis?

  1. Guilia skriver:

   Jag tror att om det hade varit omvända roller, dvs att mannen alltid var på massa event och galejer samt träffade fru och barn rätt sällan… Så hade det blivit ännu mer ståhej om det. Att det skulle vara elakt osv.. Bella får verkligen inte mycket kritik för detta utan mest pepp. En tanke bara.

  1. Sandra skriver:

   Fast båda föräldrarna kanske inte har samma behov av att göra karriär och träffa sina vänner i samma utsträckning? Den ena partnern kanske inte vill bli dokumenterad med vad hen har för sig de andra kvällarna?

 4. Sophie skriver:

  Så underbart mysigt ni verkar ha haft det!

 5. Cariin skriver:

  Jag kommenterar aldrig här i vanliga fall men nu känner även jag att om Isabella var min vän hade jag faktiskt frågat om allt stog rätt till. Ni som hela tiden vänder på situationen och säger att en man inte skulle bli ifrågasatt, har ni verkligen själva barn?
  Jag och min sambo har två små barn i förskoleåldern. Min sambo sover bort i tjänsten 1-2 nätter i veckan för att han måste. I övrigt prioriterar han verkligen att vara hemma så mycket det går på kvällar och helger. Såhär är det i de allra flesta familjer för både kvinnan och mannen! Man vill vara hemma med sina barn på kvällen, man vill äta middag ihop och natta barnen, bada, läsa sagor, finnas där och trösta när de vaknar på natten! Vakna på helgen och leka ute i trädgården mm. Är man i en sund relation väljer man familjen så mycket det går, oavsett om man är mamman eller pappan. När jag eller sambon är borta utöver tjänsteresor planerar vi det väldigt noga så det inte ska krocka med en intensiv jobbvecka eller andra event. Sen kan man ibland såklart dela upp sig, göra något med bara ett av barnen för att få anpassa allt för just det barnets behov tex åldersmässigt eller efter intresse. Men jag känner INGEN som har så små barn som är borta såhär mycket frivilligt. Ja jag är också mitt i karriären och har ett bra jobb. Men mina behov får stå tillbaka för mina barns behov.

  1. Lotta skriver:

   Bästa kommentaren!! Helt ärligt vi har tre barn och jag vill ALDRIG komma bort en natt även om det var på ett lyxhotell i Spanien. Skulle inte kunna sova utan min familj omkring mig och inte njuta ett dugg!

   1. Kitty skriver:

    Det vill jag ibland och det skäms jag inte ett dugg för! Blir kanske en-två nätter i kvartalet typ. Hur skönt som helst. 🙂

   1. Sandra skriver:

    Fast nu har ju Isabella förklarat att det varit lite turbulent k förhållandet och om dom trots det väljer att fortsätta kämpa för förhållandet så har de förmodligen någon plan. Dom kanske vill längta efter varandra och därför hittar på saker var för sig? Det vet ju inte vi.

  1. Jag har två barn under fyra år och jag tror inte att en man hade inte blivit ifrågasatt i lika stor utsträckning. Framför allt av den anledningen att män inte ägnar särskilt mycket tid åt att slänga skit på varandra och nedvärdera varandras föräldraskap. Detta är däremot vi kvinnor världsmästare på. Vi borde prova att stötta varandra istället för att tävla i vem som har den sundaste familjen och vem tillgodoser sina barns behov på bästa sätt.
   Puss och hej 💪🏼

  1. Elin skriver:

   Den skriver jag under på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..