ANNONS

Bästiskväll

/

Igår kväll så checkade Sheila och jag in på hotell Rival vid Mariatorget för att ha en helkväll ihop. Vi blev sminkade av duktiga Michaela och vid 21.30 väntade bord på resturang Punk Royal på Folkungagatan. Jag önskar att jag kunde visa bilder från upplevelsen men det var strängt förbjudet att fota. Det var hur som helst fantastiskt god mat och vill bara vara med om en restaurang-upplevelse utöver det vanliga ska man gå  dit. Man blev matad med sked, shottade löjrom från handen, det låg badankor på tallrikarna etc. Kul med något helt annat.

Vi kom ändå i säng rätt tidigt men låg och pratade till två på natten. Min silkesskjorta är ifrån Stylelevel. Den lanserar på hemsidan ikväll.

På morgonen hade vi beställt upp frukosten till halv tio. Väldigt lyxigt med sovmorgon också. Vi åt croissanter med sylt, nutella och grekisk yoghurt. Mums. Efter det gjorde vi oss ordning och jag tog en taxi till kontoret. Blir några timmars jobb och en intervju innan jag hämtar barnen på förskolan.

78
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00