ANNONS

Gamla kärlekar

/

Det har varit en väldigt bra dag på kontoret. Mitt ex Nils var förbi och hade lite strategi-möte med vår nya online organisation. Väldigt roligt att träffa honom! Ni frågar ibland om honom vilket är gulligt, att många av er har hängt med så länge. Vi var tillsammans i 3,5 år. Jag hörs nog av med alla mina gamla pojkvänner då och då. Man har ju delat något fint ihop och framför allt tonår och det är lite härligt att få minnas tillbaka ibland. Det som alla ex-pojkvänner har gemensamt är att alla är kloka och snälla. Om mina barn får uppelva så fina relationer som jag fick blir jag glad, sådant formar än nämligen i livet.

Skjorta Stylelevel (adlink)

Jeans Ellos egna

Skor från Flattered (adlink)

Väska RebeccaMinkoff

Jag älskar LCC:s saltvattenspray (adlink) som kommer i maj, frisyren blir lite busig. Nu sticker jag hem och ska hänga med min familj. Ikväll vid sju checkar Sheila och jag in på hotell och ska sedan vi ut och äta. Sheila gav mig det i födelsedagspresent i oktober men vi har inte fått till det innan. Hur som helst så ska det bli väldigt mysigt.

115
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00