Sparkcykel-häng

Åh vad härligt det är att det är ljust ute! Det blir inte samma panik att komma hem senare då. Odd hade grillat när jag kom, vanlig korv till gänget, soyakorv till mig. Samt grillade grönsaker och en potatisgratäng. Väldigt gott och mycket vårkänsla i rätten.

Sedan tog vi på oss skorna och gick ut, vi är många barnfamiljer i villaområdet, det räcker att kliva ut så träffar barnen en kompis direkt. Idag blev det sparkcykel-häng med ena grannen.

Jag brukar byta om när jag kommer hem, därför lyckas jag ha ljusa kläder hehe. Men nu hann jag inte. Slängde på mig en jacka från Svea (adlink) och ett par gympadojor från Bagheera (adlink).

Barnen kom i säng lite senare än vanligt men vad gör det, vi har ju haft det roligt. Nu har jag gjort en kopp té och satt mig vid köksbordet för att köra ett jobbpass. Odd nattar. Jag har Zara Larssons senaste album So Good spelandes, älskar nog varenda låt. Det är inte ofta man gör det på ett album.

Förresten, jag har gjort en stor undersökning i  Aktie och privatekonomi-gruppen på Facebook kring var man shoppar sina kläder. Gå gärna in och svara, roligt att analysera utifrån den senare. 

  1. Vad heter modellen på byxan? Hitta bara en beige på Veronica virta som heter Rosie pants beige, är de dem? 😃

  2. Ååå vart är byxorna ifrån? 😍😍

  3. Louise skriver:

    Åh! vad är det för barnvagn ni har? Ser smidig ut! 🙂

  4. Alltså måste bara säga att du är en sådan otrolig inspiration. Det känns som att du har en positiv inställning till allting. Blir alltså så motiverad till livet när jag går in på din blogg. Måste också påpeka att du är sjukt fin. Tack för en fin blogg!

  5. Cherie skriver:

    Låter super mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..