ANNONS

Odd 29 år!

/

Imorse smög barnen och jag ner för trappan, in till köket och tog fram tårta och presenter för att fira Odd. Egentligen fyllde han 29 år igår men jag var ju borta då och barnen tycker att det är spännande så vi la firandet idag istället. Sally och Gillis tjöt verkligen av glädje när de skulle hjälpa mig ta fram skedar och göra fint på brickan. Sedan gick vi upp till övervåningen, jag med brickan och de med varsin present i handen. Barnen tog i allt vad de hade under sången, hurra hurra hurra hurra pappa!

Sally gillar marsipanen precis som sin mamma…  Hur som helst en fantastiskt mysig morgon. Efter det lämnade jag barnen och åkte till Story Hotell för att göra en längre intervju om mitt entreprenörsliv samt skönhet. Kul start på veckan, det känns som att det är måndag eftersom vi kom hem igår. Förresten, idag sänder jag live på min Facebook-sida. Det är i ett samarbete med KRY och jag och läkare Johan kommer att prata om allergier, alltifrån pollen till mat.

Det ser jag fram emot!

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00