Back to plan

Full fart idag, flera intervjuer, plåtningar, interna möten med kollegor och strax sticker jag iväg på en livesändning med min samarbetspartner KRY. Idag har kalendern varit lite för tajt men det är mitt eget fel, har suttit ner med min högra hand och försökt titta på att hitta mer luckor framöver och bättre struktur. Jag är expert på att ta 30 minuters möten och hinna med mycket men det finns en risk att mycket blir för ytligt, samt att kommer det in ett oväntat samtal som behöver lösas kommer hela planeringen i kläm. Behöver ha färre möten om dagen men längre. Hur som helst, jag lär mig hela tiden. Eller påminns.

Kappa Inwear, halsband Lindex, blus i tweed och byxor från Veronica Virta

Älskar mina ljusa byxor och guldskorna från Flattered. Dom finns i silver också.

 1. Sanna skriver:

  Du är verkligen så himla vacker och inspirerande Isabella!

 2. Maria skriver:

  Men håret då. Va får det för piff 🙆🏼?

 3. Stina skriver:

  Åker Odd någonsin bort själv numera med grabbarna? Längesen man läste att du hade en helg helt själv med barnen.

 4. V skriver:

  Har du spraytanat dig igen eller har den gamla du skrev om, hållit såå bra?

 5. Lizen skriver:

  Vill bara upplysa dig Bella om att dina platta skor kommer att ge dig både värkande rygg och fötter när du blir äldre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..