ANNONS

Back to plan

/

Full fart idag, flera intervjuer, plåtningar, interna möten med kollegor och strax sticker jag iväg på en livesändning med min samarbetspartner KRY. Idag har kalendern varit lite för tajt men det är mitt eget fel, har suttit ner med min högra hand och försökt titta på att hitta mer luckor framöver och bättre struktur. Jag är expert på att ta 30 minuters möten och hinna med mycket men det finns en risk att mycket blir för ytligt, samt att kommer det in ett oväntat samtal som behöver lösas kommer hela planeringen i kläm. Behöver ha färre möten om dagen men längre. Hur som helst, jag lär mig hela tiden. Eller påminns.

Kappa Inwear, halsband Lindex, blus i tweed och byxor från Veronica Virta

Älskar mina ljusa byxor och guldskorna från Flattered. Dom finns i silver också.

73
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00