ANNONS

Poolhäng

/

Efter en dag med konferens gick några av oss ner till poolen vid fem-tiden. Solen låg på och det blev badväder! Låg och läste och lyssnade på musik när jag inte pratade med kollegorna. Så härligt att vara här. Jag måste tillbaka till det här hotellet igen, jag är helt förälskad. Det är så många småsaker som gör det, bara det att städningen i rummet är på en annan nivå. Alla plagg är fint upphängda i garderoben istället för att ligga i väskan, vackra snittblommor i varje rum och på frukosten finns det alla möjligheter. Alltifrån ljuvliga bakverk att be dom göra valfri smoothie. Jag körde med broccoli, spenat, äpple och ingefära imorse. Hotellet är stort, där av golfbilarna men det känns ändå intimt och mysigt. Skyhög service. Jag kan absolut tänka mig att åka hit med familjen, det finns ett stort lekområde också. Perfekt. 

Kaftan Costummade, baddräkt Lindex


Vid sju-tiden promenerade Pingis och jag vid strandpromenaden in till Marbella för att äta middag. Det var fri-tid för alla. Vi passade på att jobba och bestämde att vi visst ska ha som mål att kunna resa såhär med vår personal varje år. Det är dom värda. Jag är så stolt över teamet. Blir verkligen tårögd. Nu ska jag sova, imorgon flyger vi hem! 

55
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00