Poolhäng

Efter en dag med konferens gick några av oss ner till poolen vid fem-tiden. Solen låg på och det blev badväder! Låg och läste och lyssnade på musik när jag inte pratade med kollegorna. Så härligt att vara här. Jag måste tillbaka till det här hotellet igen, jag är helt förälskad. Det är så många småsaker som gör det, bara det att städningen i rummet är på en annan nivå. Alla plagg är fint upphängda i garderoben istället för att ligga i väskan, vackra snittblommor i varje rum och på frukosten finns det alla möjligheter. Alltifrån ljuvliga bakverk att be dom göra valfri smoothie. Jag körde med broccoli, spenat, äpple och ingefära imorse. Hotellet är stort, där av golfbilarna men det känns ändå intimt och mysigt. Skyhög service. Jag kan absolut tänka mig att åka hit med familjen, det finns ett stort lekområde också. Perfekt. 

Kaftan Costummade, baddräkt Lindex


Vid sju-tiden promenerade Pingis och jag vid strandpromenaden in till Marbella för att äta middag. Det var fri-tid för alla. Vi passade på att jobba och bestämde att vi visst ska ha som mål att kunna resa såhär med vår personal varje år. Det är dom värda. Jag är så stolt över teamet. Blir verkligen tårögd. Nu ska jag sova, imorgon flyger vi hem! 

  1. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀
    http://nouw.com/heddasöderberg

  2. Anna skriver:

    Marbella är vårt favorit resmål. Vi reser ofta dit med våra barn, otroligt barnvänligt. Marbella är en enda stor lekplats, både för barn och vuxna. Hann ni med ett besök på El Corte Ingles? Stort köpcenter med enbart vackra märkeskläder…. Ligger i hamnen. Nej du Bellis, tror inte att du är färdig med Marbella. Din resa har inte ens börjat gissar jag!

  3. Hanna skriver:

    LCCs produkter är som jag har fått för mig svensktillverkade? Det är väll ”miljökompensation” om något? Inga längre sträckor med transport för att bara nämna ett relevant exempel 🙂 så jag tycker verkligen att dem tänker kring miljö och kan utan dåligt samvete resa ett större gäng med flyg. Detta i jämförelse då med andra både stora och små billiga skitmärken som färdas världen runt innan dom når våra hyllor i butikerna. Over and out ✌️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..