ANNONS

Middag med teamet

/

Jag så rörd från gårdagen. Vilket gäng vi är. Igår hade vi en fantastisk kväll ihop. Vi är 14 personer här på plats i Marbella, vi har bortfall på åtta personer av olika skäl. Vi började med en drink i pianobaren….

Och skålade ihop för ett kommande bra år…

Sedan väntade middag vid ett enormt runt bord

Här kommer vårt fantastiska gäng: Hannah är varumärkeschef, Pingis VD och Lina säljchef

… Fanny jobbar med vår ekonomistyrning

Kajsa är kundkoordinator i Göteborg, Amelie är i Skåne, Simon är min och Pingis högra hand.

Victoria marknadskoordinator, Petra teamchef med bas i Luleå och Cecilia hudterapeut och kundkoordinator med bas i Helsingborg.

Jonathan business controller, Jennie pr & marknadschef, Pernille landschef Norge. Dom som tyvärr inte kunde hänga till Spanien är Cecilia, Evelina, Dinah, Carin, Angelica, Ida, Gustav och Emma. Vi växer så det knakar och nu har vi ute två tjänster ute. Det är så häftigt.

Efter middagen gick vi upp till Pianobaren och där blev det sång och dans. Vi var 90% svenskar, många sällskap nere samtidigt. Kul kväll att nätverka! Här med entreprenören Nicole Nordin.

Skinnjacka By Malina, kjol Drylake, skor Michael Kors. Jag har använt dom och ett par svarta i flera års tid och det är klart de skönaste klackar jag äger.

Det blev en sen utgång till La Suite och Olivia med mycket dans hela gänget. Så kul! Vid elva möttes vi för konferens, inte helt fel att jobba härifrån… :- )

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00