Konferens i solen

Vi började med frukost ute i solen idag. Färsk frukt, pannkakor, grönsakssmoothie och espresso.

Sedan var det dags att bänka sig…..

Pingis inledde med att prata om exporten. Sedan gick vi över till digital strategi som har varit dagens stora fokus. Vi har majoriteten av försäljningen i fysiska butiker och vi behöver bli bättre på e-handel. Vårt systerbolag Flattered har tvärtom så bolagen har mycket av lära av varandra vilket är spännande.

Osminkad söndag. Klänning från Dry lake. 

 • År 1 – Hade vi en omsättning på 10 miljoner
 • År 2 – 17 miljoner
 • År 3 – 35 miljoner
 • Och i år har vi 50 miljoner som mål.

Det vi är stolta över (bland mycket såklart) är att vi har varit lönsamma under alla år. Att gå med vinst samtidigt som man investerar och gasar på (även utanför Sveriges gränser) är stort. Samt att vi inte har tagit in en krona i kapital. Pingis och jag började med 25 000 kronor var. Och idag över vi över 20 anställda och vi växer i rekordfart. Målet är att bli en ny Esteé Lauder. Det susar i magen när jag säger det högt men jag känner inget tvivel. Det kommer att ta många år att bli globala men oj vilken resa.

Gå gärna in här på Löwengrip Care & Colors sida och ge feedback om hur vi kan bli bättre 🙂

 1. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 2. Fin klänning och jag
  vill tacka dig som annonsera
  på min blogg / kram din bloggvän

 3. Sofia skriver:

  Grymma ni är!!

 4. Är väldigt sugen på att prova era produkter men så långe de innehåller palmolja är det uteslutet. Om det är en kostnadsfråga vilket vi får hoppas att det är så betalar åtminstone hellre jag mer för en produkt utan. Tvivlar på att jag är ensam om det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..