ANNONS

Konferens i solen

/

Vi började med frukost ute i solen idag. Färsk frukt, pannkakor, grönsakssmoothie och espresso.

Sedan var det dags att bänka sig…..

Pingis inledde med att prata om exporten. Sedan gick vi över till digital strategi som har varit dagens stora fokus. Vi har majoriteten av försäljningen i fysiska butiker och vi behöver bli bättre på e-handel. Vårt systerbolag Flattered har tvärtom så bolagen har mycket av lära av varandra vilket är spännande.

Osminkad söndag. Klänning från Dry lake. 

  • År 1 – Hade vi en omsättning på 10 miljoner
  • År 2 – 17 miljoner
  • År 3 – 35 miljoner
  • Och i år har vi 50 miljoner som mål.

Det vi är stolta över (bland mycket såklart) är att vi har varit lönsamma under alla år. Att gå med vinst samtidigt som man investerar och gasar på (även utanför Sveriges gränser) är stort. Samt att vi inte har tagit in en krona i kapital. Pingis och jag började med 25 000 kronor var. Och idag över vi över 20 anställda och vi växer i rekordfart. Målet är att bli en ny Esteé Lauder. Det susar i magen när jag säger det högt men jag känner inget tvivel. Det kommer att ta många år att bli globala men oj vilken resa.

Gå gärna in här på Löwengrip Care & Colors sida och ge feedback om hur vi kan bli bättre 🙂

76
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00