Marbella Club

Vilket ställe vi är på! Hotellet heter Marbella Club och jag blev verkligen förälskad i stället på en gång. Pingis är duktig på att hitta smultronställen världen över. Vi kom hit vid lunchtid och då väntade jobb för alla till fyra-tiden. Efter det gick jag och spa:ade med Pernille (ansvarig Norge) och Fanny (CFO).

Här föll jag pladask för hotellet. Vackra ställe.

Man behöver ingen jacka! Blus NA-KD (adlink), jeans LEE och skor Flattered (adlink).

Mitt hotellrum…

Det är så vackert att jag smäller av. Min patio

Eller så kan jag ligga här!

Jag tog en massage idag. Bikini från Lindex. LCC kommer nog inte alltid kunna åka iväg såhär, men så länge vi kan och inte är en allt för stor organisation får vi passa på. På min instastory kan ni följa gänget! Nu väntar strax middag, det ska bli så mysigt.

 1. Malin skriver:

  Din nyckelben, och varför gör du en sån pose med axlarna framåt för att dina nyckelben skall sticka ut? Vi fattar du har blivit vegetarian och äter kaninmat … du har gått ner MASSOR i vikt och visst ser du bättre ut absolut men jag kan tycka att du kör lite dubbelmoral när du tidigare posat i en annan viktklass så att säga och varit tydlig med att ”det är OK att vara mullig” och nu har du bantat ner dig så nyckelbenen sticker ut … #dubbelmoral

 2. Jenny skriver:

  Du är grym Bella, och det vet du säkert redan om. Så tragiskt och se alla taskiga kommentarer. Tänk vilka framsteg du gjort och vilken framgång, finns bara rejält eget kämpande som ligger bakom. Har man läst din blogg i flera år så har man följt hur du jobbat dig uppåt, alla har nog inte tillräcklig erfarenhet av din blogg i sina taskiga kommentarer hör man 🙂

  Bästa Bella, så stark och fin kvinna och förebild för många!

 3. JB skriver:

  Tack för ett fint blogginlägg! Älskar din blogg och läser den några gånger i veckan. Tråkigt att öppna kommentarsfältet och se alla negativa kommentarer. Stackars de läsare som inte har det så bra hemma/på jobbet som verkligen sticks i ögonen av att läsa om ditt liv. Kanske kunde du ha ett inlägg med mer självhjälp tips just för dessa läsare? Exempelvis: Så lär du dig hantera din avundsjuka innan du skriver negativa kommentarer.. eller mindfulness- så lär du dig att vara nöjd med det du har.. Skulle eventuellt kunna gynna en stor del av dina mest idoga och negativa anti-fans? Håller självklart inte med alla negativa kommentarer om bloggen då den är lika bra, om inte bättre än vad den varit de senaste åren. Tummen upp!

 4. lk skriver:

  Herregud så mye skit kommentarer under et innlegg. Gå ut og få dere litt frisk luft, det er vår og sol flere steder. Ta tak i dere selv og skjerp dere, tragiske mennesker som holder på sånn.. Kaster seg over kommentar feltet med skit . Sitter dere bare og venter og planlegger hvilken dum kommentar dere skal legge. Og håper andre hopper på skit praten deres og følger opp ? For en dårlig liv dere må ha, og nei det hjelper faktisk ikke og komme påstå at dere har det så fint og flott. Ingen normale med et bra liv sitter og slenger masse skit til en blogger dag etter dag. Skam dere, virkelig..

  1. L skriver:

   Guleböj?

  1. Karin skriver:

   Ja , håller med , så mycket skitkommentarer här ! Bella är jättesnygg och tror att hon mår bra !

   1. Karin skriver:

    Jag menar såklart att jag tror Bella mår bra !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..