ANNONS

Marbella Club

/

Vilket ställe vi är på! Hotellet heter Marbella Club och jag blev verkligen förälskad i stället på en gång. Pingis är duktig på att hitta smultronställen världen över. Vi kom hit vid lunchtid och då väntade jobb för alla till fyra-tiden. Efter det gick jag och spa:ade med Pernille (ansvarig Norge) och Fanny (CFO).

Här föll jag pladask för hotellet. Vackra ställe.

Man behöver ingen jacka! Blus NA-KD (adlink), jeans LEE och skor Flattered (adlink).

Mitt hotellrum…

Det är så vackert att jag smäller av. Min patio

Eller så kan jag ligga här!

Jag tog en massage idag. Bikini från Lindex. LCC kommer nog inte alltid kunna åka iväg såhär, men så länge vi kan och inte är en allt för stor organisation får vi passa på. På min instastory kan ni följa gänget! Nu väntar strax middag, det ska bli så mysigt.

107
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00