Arlanda

03.45 ringde klockan imorse. Eller det kändes mer som i natt. Sminkade mig, packade ner de sista, gav Odd en puss på pannan och strök handen över barnens små varma kroppar. Hoppade in i en taxi som väntade utanför huset och hämtade upp Pingis.

Lite trött men kaffe på det här så blir det bra. Skinnjacka By Malina, blus NA-KD, jeans Lee, väska Cos, Samsonite och skor Flattered. 


Sprang förbi våra fina produkter, nu ska vi möta upp alla våra kollegor vid gaten och åka till Marbella! Har laddat upp med poddavsnitt och så har jag med boken Kaosologi av Michael Dahlén.

 1. Emma skriver:

  Men gud, släpp Bellas viktras! Enligt Bella själv så tappar hon matlusten när hon är olycklig…när hon var med i Lets Dance var hon enligt egen utsago mycket olycklig och supersmal. Läs denna artikel:

  http://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/740985-blondinbella-jag-gillar-nagra-extra-kilon

  Hon har ju för böveln just haft en kris i äktenskapet och inget får en att må så dåligt som relationsproblem. Låt henne vara. Hon har tappat i vikt. So what? Så är det ibland. Vikten pendlar upp och ner, precis som livet gör ibland.

 2. Anna skriver:

  Någon som vet exakt modell på skorna? Inte bara från Flattered utan modellen:) Så fina:)

 3. Anna skriver:

  Vackra grymma DU!!!! Väl värd allt⭐️Trogen följare och Användare av dina produkter och jag undrar om dina produkter finns på Kastrups flygplats eller borde jag kanske beställa på apotea innan jag åker på långresa? 😘

  1. Malin skriver:

   Finns inte på Kastrup.

   1. Anna skriver:

    Tack Malin

 4. Emma skriver:

  Älskar ditt hår! 👌🏻

 5. Cookie skriver:

  Älskar duschkrämen från LCC!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..