Pizza och rödvin

Jag hämtade barnen vid tre idag, vi åkte direkt och handlade mat. Det är så skönt när barnen är större. Jag tar en korg under armen och kidsen traskar runt och hjälper mig att lägga i. Det blev mest frukost och gottis till ikväll. När vi kom hem hoppade vi över staketet till våra grannar och lekte ute tills det blev dags för middag. Det är lite utav en fredagstradition här med pizza och rödvin. Fantastisk kombo. Många på Lidingö tycker att 450 gradi är the shit men vi föredrar Trattoria del Isola nära centrum. Mums. 

Fredagsbuketten är vita syrener. Vasen heter Dagg, Svenskt Tenn. Perfekt för stora snittblommor. 

Nu sover skruttarna och jag ska packa weekendbagen inför resan imorgon. 05.00 sitter jag i taxi och ska plocka upp Pingis på vägen. Tidigt! 

 1. M skriver:

  Din fotograf är alltså med även under fredagsmyset? Alltså på riktigt?

 2. Im skriver:

  Snygg kenzo tröja på flickan..tuff tjej

 3. ? skriver:

  😀200000 kommentarer om hur fa…..n man äter pizza helt jäkla sjukt! Ät ur era kartonger ni som vill!! elller på tallrik ni som vill det …. jag äter inte på kartonger för jag tycker det smakar ” kartong ,papp om pizzan …så nu vet ni det … eftersom det verkar vara otroligt viktigt att förklara för andra .En bild på en pizza får igång en hel hög m människor en fredag kväll …är det sorgligt eller ?

 4. Heja Isabella! Pizza klippt med sax och serverad i kartong är ju perfekt fredagsmys och ger tid till viktigare saker än matlagning och disk en fredagkväll. Njut ni av varandra och ledig tid tillsammans (och låt bli att läs gnälliga negativa kommentarer!)

 5. Lina skriver:

  Låter som en härlig fredageftermiddag o kväll med din familj!!!
  Hur ser din weekendbag ut? Alltid bra med tips på nya väskor 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..