ANNONS

Pizza och rödvin

/

Jag hämtade barnen vid tre idag, vi åkte direkt och handlade mat. Det är så skönt när barnen är större. Jag tar en korg under armen och kidsen traskar runt och hjälper mig att lägga i. Det blev mest frukost och gottis till ikväll. När vi kom hem hoppade vi över staketet till våra grannar och lekte ute tills det blev dags för middag. Det är lite utav en fredagstradition här med pizza och rödvin. Fantastisk kombo. Många på Lidingö tycker att 450 gradi är the shit men vi föredrar Trattoria del Isola nära centrum. Mums. 

Fredagsbuketten är vita syrener. Vasen heter Dagg, Svenskt Tenn. Perfekt för stora snittblommor. 

Nu sover skruttarna och jag ska packa weekendbagen inför resan imorgon. 05.00 sitter jag i taxi och ska plocka upp Pingis på vägen. Tidigt! 

112
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00