Fredagsfin

Fredagen började med en intensiv förmiddag:
09.00-10.00 Ledningsmöte LCC
11.00-12.00 Investeringsmöte för Löwengrip Invest
12.00-13.30 Ägarlunch i Flattered

Efter det blev det att få klart allt inför resan till Marbella imorgon med LCC. Roligt det ska bli. Men eftersom att jag missar tre dagar med barnen tänkte jag kila till förskolan nu och hämta barnen. Vi ska handla fredagmys och hänga ute, kanske blir årets första glass i solen. Det är glassens dag idag.

Foto: Josefine Hellgren. Såhär såg jag ut idag, klänning Ilse Jacobsen (adlink) och skor Flattered.

 

 1. Oh vad använder du för brun utan sol? 🙂

 2. Nana skriver:

  Tycker re-brandingen som sker av Isabella nu är SÅ intressant.
  Fas 1: Blondinbella – lyx, MUF, champagne, dyra väskor, mingel.
  Fas 2: jordnära mamman som tycker hon är fin som hon är, går utan bh hemma, skiter i smink och inte bryr sig om lyx utan vill ha det mysigt med familjen.
  Fas 3: Skönhetsimperie-drottningen mejslas fram. Make-up artist varje morgon, inte en finne, dyra vanor, Porsche, Chanel-väska, hus på Lidingö, går ner 20 kilo och är alltid toppfixad, pratar konstant pengar och business.
  Som marknadsföringsfenomen otroligt intressant. Jag har inga åsikter runt Isabella utan fascineras av henne som affärskvinna och det ska bli spännande att se vem hon blir härnäst. Heja kvinnor!

  1. Emma skriver:

   Ja tycker ja de låter som olika faser i livet jag. Vem orkar nått annat när man har bebis o ett syskon med en mammakropp. När barnen är några år har man lite mer tid för sig själv, kanske får tillbaka formen, barnen sover bättre, och sen får man lägga på bellas materiella framgång, så är de väl inte konstigt hur bloggen utvecklas? Så tänker jag

 3. Sara skriver:

  Snygg färg på läppstiftet!

 4. Jen skriver:

  Satt och väntade länge på att bilderna skulle komma fram (mitt internet laggar) och trodde att jag skulle få se parkhäng, glass och härliga barn. Men så var det 4 bilder bara på dig. Så tråkigt.

  1. Leta annan blogg då 🙂

  1. Lj skriver:

   Men hon lade ju upp inlägget innan hon hämtade barnen? Hur skulle hon lyckats med dem bilderna då tycker du?

  1. I skriver:

   Du känns inte så jättesmart om du förväntade dig bilder på något som hon precis skrivit att hon skulle kila iväg och göra nu :D.

   1. Jennie skriver:

    Hihi – ja du har rätt. Jag är inte så jättesmart som kunde läsa så fel.
    Jag är ganska elak också för jag tycker inte att den där klänningen passade Isabella särskilt bra. Inte hennes Trump-färgade hy heller för den delen. Men jag kommer fortsätta läsa bloggen, inte för att den är särskilt intressant längre, utan för att många skriver så roliga kommentarer 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..