ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ny bank

/

Fredagen har gått i ett, under förmiddagen satt jag med min nya bank Nordea och gick igenom tillgångar och placeringar. Både bolagets kapital samt privata. Det är väldigt roligt. Det blev både en klapp på axeln och en rejäl sporre att fortsätta. Det är häftigt att känna en ekonomisk frihet. Speciellt en som är self made. Varenda krona finns där för att jag har slitit för det. Tio års tid vilket är många timmar. Efter det åt jag lunch med en duktig bolagsbyggare och även investerare och fick lite bra tips på vägen. Det betyder mycket.

Tröja Mads Norgaard och kjol Veronica Virta 

Nu ska jag lämna älskade kontoret, kollegorna och ta fredag! Jag ser fram emot att ha fredagsmys, äta ostbågar och dricka lite vin ikväll.

74
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00