Ny bank

Fredagen har gått i ett, under förmiddagen satt jag med min nya bank Nordea och gick igenom tillgångar och placeringar. Både bolagets kapital samt privata. Det är väldigt roligt. Det blev både en klapp på axeln och en rejäl sporre att fortsätta. Det är häftigt att känna en ekonomisk frihet. Speciellt en som är self made. Varenda krona finns där för att jag har slitit för det. Tio års tid vilket är många timmar. Efter det åt jag lunch med en duktig bolagsbyggare och även investerare och fick lite bra tips på vägen. Det betyder mycket.

Tröja Mads Norgaard och kjol Veronica Virta 

Nu ska jag lämna älskade kontoret, kollegorna och ta fredag! Jag ser fram emot att ha fredagsmys, äta ostbågar och dricka lite vin ikväll.

 1. Amanda skriver:

  Så fin i håret!

 2. Linda skriver:

  Har du fortfarande någon som hjälper dig att hitta snygga kläder? ser så himla mycket fint på dig nuförtiden! 😀 känns som du alltid har nya matchande outfits, hur gör du?? hur får du ihop allting? Åh vill också ha!

 3. Otroligt att se alla inlägg om hur duktig och bra du är. + ditt utseende släpps in på bloggen ? Men när en fråga ställs som är helt befogad om dina fd vänner och om kärlek, vänner mm kan köpas för pengar …. eftersom det och karriären är prio 1 blockas ….. ja då vet man att man träffade huvudet på spiken direkt . Väldigt trist att leva i en påhittad värld där man tror att allt går att lösa … bara man har pengar på banken. Fundera lite varför alla ” gamla vänner har försvunnit ?

  1. sandra skriver:

   Här har vi en läsare som inte riktigt förstår hur det fungerar.
   Trist för dig att du tror att en kommentar blir blockad för att ”man träffar huvudet på spiken”
   Det handlar nog mer om att man inte har en trevlig ton
   Varför tycker du att du har rätt att få svar på privata saker?
   Det här är Isabellas blogg, hon har ingen skyldighet att svara på någonting.
   Men du har skyldighet att hålla en trevlig ton.

 4. ninna skriver:

  Underbart, du är en inspiration, härligt att kunna stanna upp och faktiskt glädjas åt något man slitit för. Fortsätt njut av det du åstadkommit och drivet glädjen inför nya mål!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..