Min morgon

Imorse väckte Sally mig och sa ”Mamma jag är sjuk” och så pekade hon på pannan, ”Jag åka till Thailand”. Hon är så rolig den lilla filuren. Vi gick upp vid sex, satte på Barnkanalen och sedan hjälptes vi åt att ta fram frukost. Yoghurt och smörgåsar med leverpastej och ost. Sally gillar en kombination av båda, smaken är som baken. Efter det kom Odd ner och klädde på barnen. Jag åkte till jobbet lite tidigare och Odd lämnade. Pingis var tillbaka idag så vi började morgonen med möte hela gänget. Vi är så himla många nu. 


Fem sekunder senare spillde jag ut min ärt och spenat-smoothie över skjortan. Som tur var hade Pingis en annan vit skjorta på kontoret. Snacka om flyt! 

 1. Fanny skriver:

  Hej Bella! Frågar dig för jag tycker att du har bra åsikter och värderingar. Jag undrar hur du ser på godis, kakor glass osv till barnen mitt i veckan? Jag har en liten på 3 månader och jag är väldigt emot att presentera sötsaker så länge jag inte behöver det. När min dotter blir så pass stor att hon förstår att andra äter sötsaker eller att hon ska gå på kalas där det serveras tårta osv så är det självklart att hon också ska få äta det. Men så länge min dotter endast behöver banan för att få något sött eller torka frukt tex. så tycker jag att det räcker. Och jag är verkligen ingen PK morsa, jag tycker bara såhär. Vad tycker du?

 2. C skriver:

  Min tjej nr 5 av fem barn .. kröp och satt vid 9 månader , gick vid 9 månader och pratade meningar vid 1,5 års ålder. Hon läste och skrev flytande när hon var 4,5 år ! Så självklart är barn olika. Blöjfri dag och natt före 2års ålder. Bellas barn verkar vara sen med blöjorna istället men tidigare m språk och motoriken kanske.

  1. lenaW skriver:

   C Berätta gärna vad dina egna barn kan och inte kan, men att tala om att du tycker någon annans barn är sen på något, är inte OK.

 3. Anna skriver:

  Jag tycker att sally har varit typ två år så himla länge nu, men i själva verket fyller hon väl inte två fören om ett par månader? Njut medan barnen är små och gör de inte äldre än vad de där, småbarnsåren går såå fort!

  1. Belle skriver:

   Isabella skrev ju ingenting om hennes ålder? Så förstår inte riktigt vad du vill få fram 🙂

  1. Lj skriver:

   ”Gör de inte äldre än vad de är”? Hon skrev ingen ålder och jag hoppas att du inte menar att man ska säga åt ungen att sluta prata 😉 tror nog de vet vad de gör och njuter av småbarnsåren precis så mycket som behövs

 4. Shit happens men tur med extraskjorta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..